Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

SuperLeague 2: Ντέρμπι δεύτερης θέσης με το βλέμμα στην κορυφή!

Η Κοζάνη μετά την ισοπαλία στο Κιλκίς απέναντι στον Απόλλων Πόντου, φιλοξενεί την ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Superleague 2 με στόχο το τρίποντο που θα την στείλει όλο και πιο κοντά στην κορυφή (15:00).

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας κατάφερε ακόμα και στην μέτρια εμφάνιση που έκανε στο Κιλκίς να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) παραμένοντας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Τα «λιοντάρια» αναζητούν την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ προκειμένου να ανέβουν στην 2η θέση και να «κυνηγήσουν» τον Λεβαδειακό, ο οποίος πήρε το μεγάλο «διπλό» στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγγελος Διγκόζης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα απουσιών και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ προέρχεται από μία σημαντική επικράτηση εκτός έδρας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0, ανεβαίνοντας δεύτερη και στο -5 από τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Θόδωρο Βενετικίδη (τερματοφύλακας), Μάρκος Νίνο (επιθετικός μέσος), Μάριο Όγκμποε (επιθετικός) και Τομπάιας Ζαράτε (επιθετικός).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο 28χρονος Θεόδωρος Πουλόπουλος, από την Ένωση Πειραιά. Βοηθοί του ο Χρήστος Κορωνάς (Πειραιά) και ο Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Καρακελίδης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Η αναμέτρηση δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ