Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανσερραϊκός: Με τη δύναμη της έδρας, νίκησε και τον ΟΦΗ!

Το απόλυτο μετράει ο Πανσερραϊκός στο γήπεδό του καθώς μετά τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπέταξε και τον ΟΦΗ με 2-1 κάνοντας μάλιστα την ανατροπή και παράλληλα το 3Χ3 για να φτάσει τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

 

Οι «κόκκινοι», διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη βαριά ήττα της Λεωφόρου ξέροντας εξ αρχής ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που με βάση την προϊστορία, οι «κόκκινοι» επικράτησαν μόλις 4 φορές, έναντι 9 των Κρητικών ενώ οι εφτά έληξαν χωρίς νικητή στα ματς που έγιναν στις Σέρρες. Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να το ελέγχει και να παίζει επιθετικά που πολλές φορές μάλιστα οι προσπάθειές του ήταν «κίνδυνος-θάνατος» μπροστά στην εστία του Χοβάν.

 

Μόλις στο 7’ ο Τοράλ απείλησε τους Σερραίους με τη μπάλα να βρίσκει την τελευταία στιγμή στον Αυλωνίτη και να καταλήγει κόρνερ. Στο 15’ οι Κρητικοί κατάφεραν να «παγώσουν» το Δημοτικό γήπεδο Σερρών καθώς ο Ριέρα μετά από εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Μεγιάδο, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χοβάν τον οποίο νίκησε με πλασέ… 0-1! Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μαρινάκη να επιχειρεί το σουτ και να αποκρούει ο Σλοβάκος γκολκίπερ. Ο Πανσερραϊκός μετά το εικοσάλεπτο άρχισε δειλά-δειλά να βγαίνει από το… καβούκι του και στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει όταν στο 24’ ο Χατζηστραβός αφού συνδυάστηκε άψογα με τον Μασαρίποφ και με εκπληκτικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν ισοφαρίζοντας σε 1-1! Ύστερα από αυτό, οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους πιέζοντας την εστία του ΟΦΗ για ένα δεύτερο τέρμα αλλά οι προσπάθειες Άλεξιτς στο 33’ και Στάικου ένα λεπτό αργότερα σταμάτησαν πάνω στον Μπάουμαν.

Στο β’ μέρος και πάλι οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ριέρα στο 54’ και τον Γκαγιέχο στο 57’ δύο από τους παίκτες που διακρίθηκαν για τις προσπάθειες τους μαζί με τον Ντίκο. Ο Πανσερραϊκός που ανέβαζε κατά διαστήματα στροφές, έφτασε κοντά στο γκολ στο 64’ όταν ο Μορέιρα βρήκε τον Τομάς και αυτό από πολύ κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν. Στο 66’ ο Ντίκο «απάντησε» στις ευκαιρίες αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ για να φτάσουμε στη φάση του 84ου λεπτού, όταν σε μια διεκδικήσιμη μπαλιά ο Άλεξιτς την πήρε με το κεφάλι για να δεχθεί στη συνέχεια το χτύπημα από τον Καρώ. Ο διαιτητής Παπαπέτρου χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR έτσι ώστε να αποφασίσει για την τύχη της φάσης, δίνοντας τελικά πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μούργος για να γράψει το 2-1 και να χαρίσει στην ουσία τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στον Πανσερραϊκό με τους παίκτες να πανηγυρίζουν τη νίκη μαζί με τους 2.500 περίπου φιλάθλους τους, ενώ σε ξεχωριστή θύρα παρακολούθησαν το ματς οι οπαδοί του ΟΦΗ!

 

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπεργκστρεμ, Πηλέας (75’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (88’ Δεληγιαννίδης), Μορέιρα, Στάικος, Τομάς (70’ Μούργος), Μασαρίποφ (75’ Γούλερι), Χατζηστραβός, Άλεξιτς (88’ Κολομπίνο).

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Καρώ (88’ Γκλέιζερ), Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο (88’ Μοσκέρα), Ριέρα, Θοράρινσον, Τοράλ (47 λ.τ. Φελίπε), Γκαγιέχος, Ντίκο.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ