test
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τερμάτισε 4η στο αντίο του «Ελέ»!

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 3-1

Στην τελευταία αγωνιστική των play-off της Super League 2, η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να διατηρήσει την 3η θέση, καθώς ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό! Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν την 3η θέση στην τελική βαθμολογία, αφήνοντας 4η τη βολιώτικη ομάδα!

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι ήταν ο πρωταγωνιστής του Μακεδονικού καθώς πέτυχε το χατ-τρικ σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή προσωπική εμφάνιση! Τα γκολ σημειώθηκαν στο 23ο , στο 36ο και στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης!

Απεναντίας η Νίκη Βόλου κατάφερε να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το παρθενικό γκολ του δεξιού μπακ Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος είχε να σκοράρει από το 2018! Μάλιστα το γκολ του Τοπαλίδη ήταν για highlight διότι ο ποδοσφαιριστής σκόραρε εκτός περιοχής δίνοντας τεράστια καμπύλη στην μπάλα «κρεμώντας» ουσιαστικά τον γκολκίπερ Γουναρίδη!

Η Νίκη είχε μια ακόμα κλασική φάση στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, όταν ο Στίκας κέρδισε πέναλτι! Ο αρχηγός Παύλος Κυριακίδης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα που διατήρησε το 3-1 για την ομάδα του!

Στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε πως θα τερματιστεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ καθώς έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα:

Πιο αναλυτικά:

«Έχω ανακοινώσει στους παίκτες, στον αντιπρόεδρο και στον πρόεδρο ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα και θα αποχωρήσω. Θέλω να πω πως η Νίκη είναι μία ομάδα που τρέφω πολύ έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Σ’ αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ πέρα την αγάπησα πάρα πολύ και την αγαπώ. Θα παραμείνω φανατικός υποστηρικτής της. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για τους παίκτες, σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, σε άλλα πράγματα θα μπορούσαμε καλύτερα. Από ‘δω και πέρα η Νίκη θα έχει ακόμη έναν οπαδό κι αυτός θα είμαι εγώ».

Η σύνθεση της Νίκης στο φινάλε του πρωταθλήματος:

Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου (57’ Γιαννίτσης), Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κρητικός, Πολίτης (57’ Κάσσος), Πέττας (83’ Μπαλλάς)

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ