test
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θύμισαν στον Έλληνα το 2004

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, οι δύο πολυπληθέστερες Ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ανάγκασαν τον κόσμο τους να βγει και να πανηγυρίσει τις επιτυχίες των ομάδων τους.

Την αρχή την έκανε ο Παναθηναϊκός του Σλούκα, του Λεσόρ, του Χουάντσο και όλων εκείνων, αφήνοντας την Ρεάλ στα… κρύα του λουτρού και κατακτώντας μετά από 13 ολόκληρα χρόνια την Ευρωλίγκα. Λίγες μέρες μετά ο Ολυμπιακός των Φορτούνη, Ρέτσου, Τζολάκη, Ποντένσε έφτασε στην πρώτη κατάκτηση Ελληνικού συλλόγου στο ποδόσφαιρο σε Ευρωπαϊκό τίτλο.

Όλο αυτό έκανε τον κόσμο τους να βγει και να πανηγυρίσει αυθόρμητα τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες. Κάτι που ως Έλληνες είχαμε να το ζήσουμε από το Euro 2004, όταν και τότε οι Έλληνες βγήκαν στον δρόμο. Λογικό βέβαια, η δίψα για Ευρωπαϊκές βραδιές είχαμε καιρό να τις ζήσουμε και οι δύο σύλλογοι και ειδικά οι οπαδοί τους, οι οποίοι είχαν κακομάθει το είχαν ανάγκη και με την πρώτη μεγάλη επιτυχία βγήκαν.

Η στιγμή που ο Σλούκας μαζί με τον Αταμάν, όπως επίσης ο Φορτούνης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, σηκώνουν τις Ευρωπαϊκές κούπες, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των Ελλήνων. Εμείς απλά ως αγνοί φίλοι των δύο αθλημάτων έχουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μας αναγκάσανε να πάμε στις δουλειές μας ξενυχτισμένοι!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ