Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σιγά πως κάνεις έτσι; Σαν πως θα το πάρουμε;» (Video)

Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από εκείνο το απόγευμα, όταν οι Έλληνες γίναμε πρώτη φορά χαρούμενοι για την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, με τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν την νίκη απέναντι στους Πορτογάλους με σκορ 2 – 1.

 

Στο πρώτο γκολ στο 7′ ακόμα θυμάμαι τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου να λέει «Σιγά ρε Μανώλη, πως κάνεις έτσι; Σαν πως θα το πάρουμε;» Που να ήξερε και εκείνος, όπως επίσης και άλλοι 10 εκατομμύρια Έλληνες πως 20 ημέρες μετά όντως θα το παίρναμε.

 

Η ποδοσφαιρική «αρμάδα» των Ελλήνων που είχε ξαφνιάσει την Ευρώπη ένα χρόνο πριν, όταν είχε καταφέρει να περάσει πρώτη από τον όμιλο των προκριματικών, στον οποίο φιγουράριζε η Ισπανία του Ραούλ και του Κασίγιας και η Ουκρανία του Σεφτσένκο και του Ρεμπρόφ και έπαιρνε το απ’ ευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Πορτογαλίας.

 

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της 12ης Ιουνίου ήρθε και στην πρεμιέρα του Euro οι παίκτες της Εθνικής μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 7′ γράφτηκε το 1 – 0 με απίστευτο σουτ από 35 μέτρα του «τυπάρα» Καραγκούνη, ενώ στο 51′ ο Γιούρκας μετά από μαρκάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι, με τον Μπασινά να κάνει το 2 – 0. Παρά την πίεση των Νούνο Γκόμεζ, Ντέκο, Κοστίνια, τελικά η μείωση για την ομάδα του πριν δύο χρόνια Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σκολάρι, ήρθε με «καρφωτή» κεφαλιά του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, με το τέρμα του αυτό να είναι το πρώτο του με τα χρώματα της ανδρικής ομάδας της Πορτογαλίας, όμως λίγο μετά ο «τιτάνας» ρέφερι Κολίνα σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού.

 

Ήταν η πρώτη μας νίκη σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αυτή ήταν η αρχή για το πιο ονειρεμένο καλοκαίρι όλων των Ελλήνων.

 

Για την ιστορία οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

 

Πορτογαλία (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ρικάρντο – Αντράντε , Κόουτο, Φερέιρα, Ρούι Ζόρζε, Κοστίνια (65′ Νούνο Γκόμεζ), Μανίς, Ρούι Κόστα (46′ Ρονάλντο), Φίγκο, Σιμάο (46′ Ντέκο), Παουλέτα.

 

Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης – Σεϊταρίδης, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος (67′ Νικολαϊδης), Χαριστέας (74′ Λάκης), Φύσσας, Βρύζας, Καψής, Καραγκούνης (46′ Κατσουράνης).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ