test
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

EURO 2024: Επιλογές με γκολ και ασίστ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Άυριο Παρασκευή (14/6) ξεκινάει το αθλητικό γεγονός που περιμένουμε για να γεμίσει το καλοκαίρι μας συγκινήσεις.
Ένα αθλητικό γεγονός που πάντα μας απασχολεί και στοιχηματικά.

Έφτιαξα λοιπόν ένα παρολί που αποτελείται από παίκτες κορυφαίοuς σε γκολ και ασίστ.

Πρώτο όνομα στη λίστα δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Αρτέμ Ντόβμπικ.
Το Ουκρανικό θωρηκτό της Χιρόνα βγήκε πρώτος σκόρερ στη Λα λιγκα με 24 γκολ και φυσικά δεν γίνεται να λείπει απο το παρολί μας αυτος ο παικταράς.
Πρώτη επιλογή : ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ – ΑΡΤΕΜ ΝΤΟΒΜΠΙΚ (2,60)

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας και πάμε στην Τσεχία.

Σε αυτό το ρόστερ, ένας από τους παίκτες που παίζουν ηγετικό ρόλο είναι φυσικά ο Πάτρικ Σικ. Ο 28χρονος έχει 37 παιχνίδια μέχρι τώρα με την Τσεχία σκοράροντας 18 γκολ, με εντυπωσιακό συντελεστή δηλαδή, περίπου ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια. Ένα από αυτά τα γκολ, το εκπληκτικό γκολ που είχε πετύχει λίγο κάτω από τη σέντρα ο στο 2-0 της Τσεχίας επί της Σκωτίας ψηφίστηκε ως το κορυφαίο του προηγούμενου EURO 2021. Ο Σικ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του προηγούμενου EURO με 5 γκολ.

Ο Σικ στο β’ μισό της σεζόν άφησε πίσω του, τον τραυματισμό που τον απασχολούσε, γέμισε τα παιχνίδια και φυσικά έρχεται ως μέλος της εκπληκτικής, Λεβερκούζεν, με το νταμπλ στη Γερμανία αλλά και τη συμμετοχή στον τελικό του Europa League.
Δεύτερη επιλογη : ΤΣΕΧΙΑ -ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ- ΠΑΤΡΙΚ ΣΙΚ (3,00)

Τρίτη επιλογή έρχεται απο την χώρα της Ολλανδίας και φυσικά απο τον Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο Ντένζελ δεν ήταν ποτέ ο πιο ταλαντούχος, αλλά το γήπεδο είναι πολύ μικρό γι΄αυτόν. Αν ήταν 150 μέτρα θα ήταν καλύτερο γι’ αυτόν. Είναι ο Ντένζελ και απλά θέλει να τρέχει. Το μόνο που θέλει είναι να κερδίζει, άλλοι παίκτες θέλουν να κάνουν μία ωραία κίνηση, αλλά αυτός θέλει απλά να νικά. Έκανε τα πάντα από μικρός για τη νίκη, ακόμα και αν χρειαζόταν να ”κλέψει” λίγο. Έπρεπε να είσαι υπομονετικός μαζί του γιατί ήθελε ταυτόχρονα να εκτελέσει το κόρνερ και να πάρει και την κεφαλιά! Μερικές φορές σε τρέλαινε, αλλά τώρα έχει πλάνα να τα θυμάσαι βλέποντας πού έχει φτάσει.
Η φράση που του ταιριάζει απόλυτα ειναι οτι πάντα έρχεται απο εκεί που δεν τον περιμένεις.
Θα τις μοιράσει και αυτή τη φορά.
Τρίτη επιλογη : ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ – ΝΤΕΝΖΕΛ ΝΤΑΜΦΡΙΣ (6,50)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ – ΑΡΤΕΜ ΝΤΟΒΜΠΙΚ (2,60)
ΤΣΕΧΙΑ -ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ- ΠΑΤΡΙΚ ΣΙΚ (3,00)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ – ΝΤΕΝΖΕΛ ΝΤΑΜΦΡΙΣ (6,50)

Σύνολικη απόδοση παρολί : 50,70 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ