Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ναδάλ και Αλκαράθ ψάχνουν αντίπαλο

Τα 15 Roland Garros που απαγορεύουν στον ανταγωνισμού να σκέφτεται ότι μπορεί να τους νικήσει και η κατάσταση του Ναδάλ που αφήνει ένα μικρό “παραθυράκι”.

Δέκτες μιας πολύ όμορφης είδησης γίναμε τις τελευταίες ώρες. Καθότι, όπως έγινε γνωστό από τα διεθνή αθλητικά μέσα, το Παρίσι και τα χωμάτινα γήπεδα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων θα αποτελέσουν τον τόπο στον οποίο θα αγωνιστεί το κορυφαίο δίδυμο που είδαμε σε court από καταβολής τέννις.

Αφού Κάρλος Αλκαράθ και Ράφα Ναδάλ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ντυμένοι στα χρώματα της “ρόχα” στο ολυμπιακό τουρνουά του διπλού ανδρών προκειμένου να γυρίσουν στη Μαδρίτη με μια ακόμα τεράστια διάκριση (χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο) στις αποσκευές τους.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε και για τους ανθρώπους που έχουν κατακτήσει τα 15 από τα 20 τελευταία Roland Garros. Ακριβώς στις ίδιες εγκαταστάσεις που θα βρεθούν και τώρα.

Όπως καταλαβαίνετε η κυριαρχία των δύο είναι τέτοια στη συγκεκριμένη επιφάνεια τη στιγμή που μιλάμε που δεν χωρά ούτε καν ερωτηματικό στη σκέψη για το αν θα τα καταφέρουν. Εκτός και αν βάλουμε στη συζήτηση τη “Rafa’s condition”. Ή αλλιώς την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ. Που αυτή τη στιγμή είναι το πρόσωπο από το οποίο κρέμεται το μέλλον και η ύπαρξη αυτής της εκ προοιμίου μυθικής δυάδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ