Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Όσα αναφέρθηκαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Άρης

Για τα θέματα εφ’ όλης της ύλης της σεζόν που ολοκληρώθηκε, σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα, την συνολική αγωνιστική εικόνα της ομάδας και το οικονομικό μπάτζετ της νέας χρονιάς, μίλησαν οι διοικητικοί παράγοντες της ΚΑΕ Άρης, στην σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ενώπιον του τύπου και των ΜΜΕ για όλα τα παραπάνω, μίλησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Α.Σ., κ. Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του Δ.Σ. και βασικός χρηματοδότης της εταιρείας, κ. Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Χάρης Παπαγεωργίου:

«Σας καλωσορίζουμε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό των αγωνιστικών και των οικονομικών πεπραγμένων της σεζόν. Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχατε με την ομάδα.

Θεωρώ ότι κάναμε υπέρβαση και στο διοικητικό κομμάτι, και στο οικονομικό και στο αγωνιστικό. Οι στόχοι που είχαμε θέσει πηγαίνοντας στο EuroCup πήγαν όλοι κατ’ ευχήν και νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία που είχε η ομάδα, τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και στο αγωνιστικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Αρβανίτη και Ρουσιαμάνη για τη συνεργασία που είχαμε. Δημιουργήθηκε ένα στέρεο οικοδόμημα και το είδαμε και στην απόδοση των παικτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καστρίτη αλλά και το σταφ του. Όλοι μαζί αποτελούμε μια αθλητική οικογένεια και θα πρέπει να έχουμε ικανοποίηση για την πορεία του συλλόγου».

Λευτέρης Αρβανίτης:

«Κάθε χρόνο αυτή η διοίκηση, αλλά και γενικότερα οι διοικήσεις που λειτουργούν στον ΑΡΗ, πρέπει να κάνουν τον απολογισμό τους. Πιστοί στην ειλικρίνεια και την άμεση επαφή με τον κόσμο, θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει τι συμβαίνει. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και θέλαμε να κάνουμε την απολογιστική μας συνέντευξη.

Όπως γνωρίζετε σε μια Α.Ε., τα πάντα χωρίζονται σε δύο τμήματα. Το αγωνιστικό και το διοικητικό – οικονομικό. Μπορεί το ένα να πάει καλά και το άλλο όχι και να βρεθεί χρεωμένη ομάδα, όπως παλαιότερα και ταλαιπωρείται ακόμα. Μπορεί επίσης να καλύπτονται τα χρέη και να μην πηγαίνει καλά το αγωνιστικό. Ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμή μας. Φέτος, θεωρούμε ότι πήγαν καλά και τα δύο.

Για το οικονομικό, θα σας πούμε κάποια νούμερα. Με το αγωνιστικό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους. Πετύχαμε τους στόχους μας. Τετράδα, ημιτελικός πρωταθλήματος και δικαίωση για την επιλογή μας να παίξουμε στους ομίλους του EuroCup. Η διοίκηση Πρωτοδικείου του Α.Σ. ΑΡΗΣ έδωσε τη διέξοδο στο τμήμα, να υπάρχει και να είναι ζωντανό. Αυτός ήταν ο στόχος μας, το είχαμε πει τότε, ώστε να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να πάρει την ομάδα αν θέλει.

Σχετικά με την Basket League, θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση. Η εικόνα που δείχνουν οι τελικοί, ναι μεν με καλούς παίκτες και θέαμα, έχει μια τοξική κατάσταση. Την καταδικάζουμε και θεωρούμε ότι η παρουσία του ΑΡΗ με αυτή την ατμόσφαιρα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ένας φάρος για τη νέα σεζόν. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, να έχουμε μια πολύ όμορφη εικόνα, με μικρά παιδιά και όμορφη ατμόσφαιρα. Να πάμε στο οικονομικό σκέλος. Δεν θα ευλογήσουμε τα γένια μας. Είμαστε άνθρωποι βγαλμένοι μέσα από την κερκίδα. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, έχουμε τα οικονομικά μας στηρίγματα, με μεγαλύτερο και κυριότερο όλων, τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη. Θα ασχοληθούμε με τα χρέη που απομένουν».

Χωρίζαμε τα πάντα προς δύο μέρη. Τα χρέη προς τρίτους και τα χρέη προς το κράτος. Τα προς τρίτους, έχουν εξοφληθεί στο 90% και έχουν μείνει μικρά υπόλοιπα. Είμαστε στο 92% εξόφλησης προς παίκτες και μάνατζερ. Μας μένει ένα μικρό υπόλοιπο, περίπου στις 100.000 από το τηλεοπτικό της νέας σεζόν. Υπάρχουν και μικροποσά, για χρέη από το 2010 ως το 2012. Δεν ξεπερνούν τις 100.000. Συνολικά είναι περίπου στις 200.000. Υπάρχει το υπόλοιπο της τρέχουσας χρονιάς που δεν είναι μεγάλο. Θα διακανονιστεί άμεσα. Το υπόλοιπο ξένων παικτών είναι περίπου στις 40.000, αλλά μεγαλύτερο το υπόλοιπο προκύπτει επειδή είχαμε σχεδόν ένα μήνα διακοπή για να παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα. Έτσι οι ομάδες πλήρωσαν έναν μηνιάτικο παραπάνω. Το υπόλοιπο είναι μπόνους για τους παίκτες, εξαιτίας της θέσης που τερμάτισε η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το υπόλοιπο που απομένει προς το δημόσιο και εφορία είναι 1.550.000. Αυτά είναι τα νούμερα, αν κάνετε τις προσθέσεις. Έχουμε φτιάξει μια συμπαγή ομάδα, που στηρίζεται και από εξωδιοικητικούς παράγοντες. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. Βρίσκουμε εύκολα το τι θα κάνει ο καθένας. Ξέρουμε ποιος θα βγει μπροστά, ποιος θα κάνει πίσω. Από εκεί προκύπτει η σωστή λειτουργία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ για την συνεργασία που είχαν με το γραφείο τύπου. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του καθενός από εσάς, ειδικά την περίοδο που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Να πω στον κόσμο ότι προέχουν οι τελικές ανακοινώσεις από την ΚΑΕ. Εκεί να δίνει βάση και σημασία. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Γιώργου Χήνα».

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης:

«Ευχαριστώ άπαντες για τη χρονιά που είχαμε, τη συνεργασία μας και όσους βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πλέον περνάμε στο πλάνο της αποπληρωμής του Δημοσίου. Το 1,5 εκατ. ευρώ είναι συνολικά με πρόστιμα, προσαυξήσεις και ΕΦΚΑ. Το αρχικό κεφάλαιο δεν ξεπερνάει τις 700.000. Θα δούμε τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Και έχουν πληρωθεί άλλες 300.000 ευρώ σε τόκους τα τελευταία χρόνια. Είναι ο τελευταίος μεγάλος βραχνάς. Κάναμε το πρώτο βήμα φέτος.

Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας, δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την οικονομική της εξυγίανση. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια από ανώνυμους Αρειανούς. Τα περισσότερα λεφτά έρχονται από άτομα που δεν ξέρετε τα ονόματά τους. Πέρα από εμάς. Ανώνυμοι Αρειανοί, άτομα κοντά στη δική μου ηλικία, επιχειρηματίες, από Αθήνα ή το εξωτερικό που βοηθούν όσο μπορούν εκτιμώντας αυτό που γίνεται.
Για να κλείσει και το κενό αυτό του μήνα, ώστε να είμαστε συνεπείς. έχουν βγει τα ακριβά διαρκείας. Να μπούμε για πρώτη φορά στην επόμενη σεζόν δίχως υπόλοιπο της περσινής χρήσης».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ