Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Είναι πλέον επίσημο, ο Δικέφαλος του Βορρά πάλεψε πολύ την υπόθεση του Μαντί Καμαρά και πλέον υπάρχει “λευκός καπνός”, ο Αφρικανός Χαφ και οι “ασπρόμαυροι” έδωσαν τα χέρια για τρία χρόνια!

Παίχτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Μαντί Καμαρά, με τον Δικέφαλο να τα βρίσκει σε όλα με τον άσο από την Γουινέα και να αποκτά τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό. Ο 27χρόνος χαφ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Έτσι ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σε μία θέση που είχε αρκετά μεγάλη ανάγκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γεμίζει πλέον σημαντικά τον άξονα του, μετά και την επικείμενη συμφωνία με τον Μεϊτέ! Ο Αφρικανός Χαφ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες 29 φορές, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ από τον Γενάρη και μετά βρέθηκε εκτός ομάδας.

Συνολικά, ο Καμαρά μέτρησε 210 ματς στο λιμάνι, με 20 γκολ και 14 ασίστ, ενώ το 2022 πέρασε και από την Serie A, όπου υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, αγωνίστηκε σε 21 ματς με την φανέλα της Ρόμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ