test
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

EURO 2024: Θρίαμβος και πρεμιέρα με… το δεξί για τα «Πάντσερ»!

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου η… οικοδέσποινα Γερμανία επικράτησε της Σκωτίας με 5-1 και ξεκίνησε ιδανικά στην πρεμιέρα του EURO 2024, κατακτώντας τους πρώτους της τρεις βαθμούς στον Α’ όμιλο.

Τα «Πάντσερ» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην Σκωτία, επικράτησαν άνετα με 5-1 και έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του EURO 2024, που διεξάγεται στη Γερμανία.

Η… οικοδέσποινα Γερμανία, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση πιέζοντας ψηλά τους Σκωτσέζους, χωρίς να τους αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης και οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους μόνο στην ανασταλτική λειτουργία, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από το σκορ.

Βιρτζ στο 10′, Μουσιάλα στο 19′ και Χάβερτς από την άσπρη βούλα στο 45′, διαμόρφωσαν το 3-0 για το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Φίλγκρουγκ στο 68′ και Τσαν στο 93′ έβαλαν… το κερασάκι στην τούρτα, οδηγώντας στην άνετη νίκη των Γερμανών κόντρα στην ομάδα του Στιβ Κλαρκ, η οποία έμεινε με 10′ παίκτες λόγω της αποβολής του Πόρτιους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και απλά κατάφερε στο 87′ με αυτογκόλ του Ρίντιγκερ να μειώσει, κάνοντας το 5-1.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι τρεις βαθμοί που πήραν οι Γερμανοί με μεγάλη μάλιστα άνεση και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Σκωτία να μην ξεκινά καθόλου θετικά τις υποχρεώσεις της στο EURO 2024 και να θέλει το 2/2 κόντρα σε Ελβετία και Ουγγαρία, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ενδεκάδες

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτελσταντ – Κρόος, Άντριχ – Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς – Χάβερτς

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν – Τίρνεϊ, Πόρτιους, Χέντρι – Ράλστον, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκιν, Κρίστι – Άνταμς

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ