test
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

EURO 2024: Τους «καθάρισε» σε 18 λεπτά! (Video)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν το EURO 2024 οι Ισπανοί, καθώς πριν λίγο επικράτησαν των Κροατών με 3-0, στην αυλαία του 2ου ομίλου.

 

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 29′ για τους «Φούριας Ρόχας», ενώ τρία λεπτά αργότερα (32′) ο Ρουίθ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Η παράσταση ουσιαστικά έλαβε τέλος στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Καρβαχάλ σκόραρε ξανά για την Ισπανία (45+2′), σοκάροντας την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους Ίβηρες να έχουν μία μεγάλη φάση με τον Γιαμάλ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης και την Κροατία να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, κερδίζοντας την εσχάτη των ποινών (80′), αλλά ο Πέτκοβιτς νικήθηκε από τον Σιμόν. Στη συνέχεια της φάσης ο Πέρισιτς έκανε το γύρισμα για τον Πέτκοβιτς που σκόραρε με κοντινό πλασέ, ωστόσο μετά από εξέταση στο VAR το γκολ δεν μέτρησε και το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

 

Ισπανία: Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νάτσο, Κουκουρέγια, Πέδρι (59′ Όλμο), Ρουίθ, Ρόδρι (86′ Ζουμπιμέντι), Γιαμάλ (86′ Τόρες), Γουίλιαμς (68′ Μερίνο), Μοράτα (67′ Ογιαρθάμπαλ).

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς (65′ Πάσαλιτς), Κόβασιτς (65′ Σούτσιτς), Μπρόζοβιτς, Μάγερ, Κράμαριτς (72′ Πέτκοβιτς), Μπούντιμιρ (56′ Πέρισιτς).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ