test
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μένει ελεύθερος από τον Ελευθεριακό ο Νίκος Χατζηλάρι! (pics)

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με την επόμενη ποδοσφαιρική του ομάδα βρίσκεται ο 30άχρονος έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Χατζηλάρι.


 

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Ελευθεριακού αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Η φετινή χρονιά βρήκε τον 30άχρονο Χατζηλάρι “χωρισμένο” σε δύο ομάδες. Στο πρώτο μισό της χρονιάς φόρεσε τη φανέλα του Παύλου Μελά, ενώ τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για τον Ελευθεριακό.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΚ και συγκεκριμένα στον Τσούλη Παύλο είπε τα εξής: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ελευθεριακού και όλα τα παιδιά για όλη την προσπάθεια που κάναμε.
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί τους αυτούς τους 3 υπέροχους μήνες. Θα ήθελα στο μέλλον να συνεργαστώ και πάλι με την ομάδα του Ελευθεριακού. Είναι υπέροχη ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Ο έμπειρος Χατζηλάρι έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ Σταυρού, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού, Θύελλα Περιστερώνας, Δόξα Θεολόγου, Παναχαϊκή, Ρόδος, Ιάσων Αυγής, Νίκη Ευκαρπίας, ΠΑΟ Κουφαλίων, Εθνικό Σκουλικάδου και Παύλο Μελά.

Να σημειώσουμε πως έχει δεχτεί ήδη αρκετές και αξιόλογες προτάσεις από ομάδες της Μακεδονίας αλλά και όχι μόνο για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, τις οποίες και μελετάει διεξοδικά έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ