test
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

«Τρίποντο» με τρίμπαλο για τους Ελβετούς! (Video)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του EURO 2024, έκανε η Ελβετία, που επιβλήθηκε 3-1 των Ούγγρων, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

 

Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο της Ουγγαρίας, η οποία έμοιαζε υπνωτισμένη και κουρασμένη, με τον Ντούα να κάνει το 1-0 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης και τον Έμπισερ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 45′ να γράφει το 2-0.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το σύνολο του Μάρκο Ρόσι βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πιέσει και να ξαναμπεί στο ματς… και με την κοντινή κεφαλιά του Βάργκα μείωσε σε 2-1 (66′) και εκεί ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε. Οι Ελβετοί ωστόσο αποδείχθηκαν ψύχραιμοι και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν περισσότερο και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη τους, σκόραραν στο 90’+3′ για τρίτη φορά με τον Εμπολό.

 

Ουγγαρία: Γουλάτσι, Λανγκ (46′ Μπόλα), Α. Ζαλάι (79′ Ντάρνταϊ), Φιόλα, Ορμπάν, Νάγκι (67′ Κλεϊνχέισλερ), Σομποζλάι, Κέρκεζ (79′ Άνταμ), Σέφερ, Βάργκα, Σαλάι.

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ (68′ Στεργίου), Ακάντζι, Φρόιλερ (86′ Σιέρο), Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκας (74′ Εμπολό), Ντουά (68′ Αμντουνί), Εντόι (86′ Ρίντερ), Έμπισερ, Σερ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ