Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθνική Γαλλίας: Τα τελευταία δείγματα των “μπλε” πριν την αποψινή πρεμιέρα (videos)

Η έλλειψη του γκολ με τον Καναδά που δεν προβληματίζει, η αντίδραση απέναντι στη Χιλή και η επίσκεψη στην Αθήνα που μας άφησε με την υπερηφάνεια.

Πρεμιέρα σήμερα για τη Γαλλία στο EURO της Γερμανίας και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση προς τον αγώνα της με την Αυστρία, από την καταγραφή της φόρμας των “τρικολόρ” στις τελευταίες τους αναμετρήσεις. Για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε επαρκώς στις επόμενες γραμμές.

 

Τα αποτελέσματα

Γαλλία – Καναδάς 0-0

Ο φιλικός αγώνας με τους Καναδούς αποτελεί το τελευταίο δείγμα των Γάλλων στο χορτάρι, άρα και την πιο άξια λόγου αναφορά προς το σύνολο τους. Οι “πετεινοί” λοιπόν απέναντι στους Βορειοανερικάνους παρουσιάστηκαν ακριβώς όπως τους ξέρουμε. Παντοδύναμοι δηλαδή επιθετικά και συμπαγείς από το κέντρο και πίσω. Μην επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο ούτε στο ελάχιστο στους αντιπάλους τους να επιτεθούν. Όπως οι ίδιοι έκαναν με σφοδρότητα με τον Εμπαπέ, τον Ντεμπελέ και τον Γκριεζμάν, οι οποίοι ωστόσο δεν πήραν σωστές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια και για αυτό δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα ή περισσότερα τέρματα.

Γαλλία – Λουξεμβούργο 3-0

Στο συγκεκριμένο ματς οι ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν είχαν για ακόμα μια φορά αντίπαλο του δικού τους διαμετρήματος. Γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν κάποιες δοκιμές. Μεταξύ των οποίων συμπεριελήφθη και η επιστροφή του Ενγκολό Καντέ στο βασικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό. Ο οποίος βέβαια δεν κατέστη αρκετός για να βγάλει τον βραχύσωμο μέσο εκτός κλίματος. Καθώς, αυτός πραγματοποίησε μια καλή για τα δεδομένα του εμφάνιση. Δίνοντας την ασφάλεια στους υπόλοιπους να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές. Όπως συνέβη με τον Τζόναθαν Κλος ο οποίος μετουσίωσε την αυτοπεποίθηση του σε ένα υπέροχο τέρμα, το οποίο παρενεβλήθη ανάμεσα σε εκείνα του Κόλο Μουανί και του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αξιοποίησε το hype της καυτής ακόμα μεταγραφής του στην Ρεάλ και πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Γαλλία – Χιλή 3-2

Ο αγώνας απέναντι στους Χιλιανούς αποτελεί τον πρώτο από τους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ εκείνων των οποίων οι μνήμες έχουν ξεθωριάσει. Κι αυτό γιατί διεξήχθη στα τέλη του Μαρτίου. Όταν δηλαδή ήταν και το τελευταίο “παράθυρο” εθνικών ομάδων εντός της περασμένης σεζόν. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν μπορούμε να σταθούμε σε πολλά πράγματα πέρα από τη διάθεση των γηπεδούχων για αντίδραση όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Γαλλία – Γερμανία 0-2

Στην ίδια κατηγορία του αγώνα με τη Χιλή ανήκει και ο αγώνας με τη Γερμανία. Όπου ξεκίνησε με τη “nationalmannschaft” να χτυπά τη χαλαρότητα των αντιπάλων της από τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά συνεχίστηκε με τους οικοδεσπότες του συγκεκριμένου ματς να αντιδρούν και ως ένα βαθμό να διεκδικούν τη νίκη. Από την οποία μακριά τους κράτησαν η αστοχία τους και η επιθετική ποιότητα των “πάντσερ”.

Ελλάδα – Γαλλία 2-2

Το ντέρμπι της “OPAP Arena” είναι η τελευταία επίσημη υποχρέωση των Γάλλων στο δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινά για αυτούς απόψε. Και δεν είναι ντροπή να πούμε ότι υπάρχει στο κείμενο μας και για “λόγους φουστανέλας”. Γράφουμε δηλαδή για αυτό και για να εξυμνήσουμε την προσπάθεια της Εθνικής μας, η οποία στάθηκε στο ύψος της και κάτι παραπάνω όταν αντίκρισε τους Δευτεραθλητές Κόσμου. Που με τη σειρά τους παρουσιάστηκαν μια ταχύτητα κάτω από τη συνηθισμένη τους και επέτρεψαν έτσι στους παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ ακόμα και να προηγηθούν στον αγώνα. Που έληξε ισόπαλος. Τιμώντας λιγότερο ή περισσότερο την προσπάθεια των δύο ομάδων να φτάσουν στην επικράτηση.

Δείτε ακόμη:

EURO 2024: Τα γήπεδα του τουρνουά

EURO 2024: Οι καλύτερες εμφανίσεις της διοργάνωσης

EURO 2024: 10+1 Wonderkids που πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω!

Εθνική Γερμανίας: Η διαλογή του Νάιγκελσμαν και οι πιθανότητες για την κορυφή

Εθνική Ισπανίας: Οι τελικές επιλογές του Ντε λα Φουέντε

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ