Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβλημάτισε αλλά νίκησε

Μπορεί να προβλημάτισε, ωστόσο με μπροστάρη τον Μπέλινγκχαμ τα “Λιοντάρια” έκαμψαν την αντίσταση των Σέρβων, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο EURO 2024

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Άγγλους να έχουν τη κατοχή της μπάλας και τους Σέρβους να τους περιμένουν στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ πίεσαν από την αρχή ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και το βρήκαν με τον Μπέλινγκχαμ στο 13ο λεπτό. Ο Σάκα σέντραρε από τα δεξιά και ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ραϊκοβιτς γράφοντας το 1-0. Μετά το γκολ οι Σέρβοι αντέδρασαν και στο 20ο λεπτό έχασαν τη πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Μίτροβιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο η Αγγλία έφτασε μία ανάσα από το 2-0 αλλά ο Γουόκερ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αγγλία να έχει διάθεση να δώσει χώρο στους Σέρβους. Ωστόσο ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Άρνολντ να αποκρούεται από τον Ραϊκοβιτς. Στη συνέχεια παρότι η Σερβία έδειχνε τη διάθεση να απειλήσει χρειάστηκε και πάλι ο Ραϊκοβιτς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού για να σταματήσει τη καρφωτή κεφαλιά του Κέιν. Αντίθετα η πρώτη σημαντική στιγμή για τους Σέρβους ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Πίκφορντ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Βλάχοβιτς. Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια άλλη μεγάλη φάση με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους Άγγλους να ξεκινάν, έστω και δύσκολα, με το δεξί τη διοργάνωση.

Συνθέσεις:

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (74′ Μπιρμάντσεβιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκουντέλι (46′ Ίλιτς), Λούκιτς (61′ Γιόβιτς), Κόστιτς (43′ Μλαντένοβιτς), Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς (61′ Τάντιτς)

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (69′ Γκάλαχερ), Ράις, Σάκα (76′ Μπόουεν), Μπέλινγκχαμ (86′ Μέινου), Κέιν, Φόντεν

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ