Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δέχθηκε ξανά την ανατροπή, αλλά δεν τα παράτησε… (Video)

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για να γυρίσει το ματς η Κροατία κόντρα στην Αλβανία ή αν προτιμάτε για να δεχθεί τη δεύτερη σερί ανατροπή η ομάδα του Σιλβίνιο, ωστόσο η ισοπαλία (2-2) σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο αντιπάλων…

 

 

Η Αλβανία στην πρώτη της τελική προσπάθεια βρήκε δίχτυα (11′) με κεφαλιά του Λάτσι (1-0) και ξεκίνησε όπως ακριβώς στο ματς με την Ιταλία. Από την πλευρά της η «Χρβάτσκα» δεν ήταν καθόλου απειλητική μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, παρ’ όλα αυτά βρήκε την ισοφάριση στο 74′ με τον Κράμαριτς και έφτασε στην ανατροπή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (76′) με αυτογκόλ του Γιασούλα. Ο ίδιος παίκτης όμως στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90’+5′), σκόραρε (2-2) και πήρε την «εκδίκησή» του, χαρίζοντάς στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς (46′ Πάσαλιτς), Μάγερ (46′ Σούτσιτς), Κράμαριτς, Πέτκοβιτς (69′ Μπούντιμιρ).

Αλβανία: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι (73′ Γιασούλα), Ασάνι (64′ Σεφέρι), Μανάι, Μπαϊράμι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ