test
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Προσεχώς γήπεδο και αγωνιστική οργάνωση!

Με την παρουσία των μετόχων και πολλών φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες (18/6) η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» με κύριους ομιλητές τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε όπως ήταν φυσικό η ιστορική έδρα των «κυανολεύκων».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Βενέτη η προθυμία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσωπικά του ίδιου του περιφερειάρχη κ.Δημήτρη Κουρέτα να βοηθήσουν με κονδύλι την ομάδα να ανακατασκευάσει το γήπεδο, είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί!

Ήδη οι καθημερινές επαφές της ΠΑΕ με τα στελέχη της Περιφέρειας φαίνεται πως «πιάνουν τόπο», καθώς προσεχώς και φυσικά εκτός απροόπτου θα εγκριθούν χρήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από ανάδοχο εταιρεία που θα συμφωνήσει με την Περιφέρεια στο να προχωρήσει στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα αντικαθιστώντας το πλαστικό με φυσικό χόρτο.

Επίσης ο αντιπρόεδρος επισήμανε ότι η μεταφορά του πλαστικού τάπητα στον χώρο του ΟΣΕ θα γίνει αποκλειστικά με χρήματα της ΠΑΕ και αποκλειστικό σκοπό θα έχει στο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ακαδημιών.

Απώτερος στόχος της διοίκησης είναι στο να μπορέσει να αδειοδοτηθεί το γήπεδο για τους αγώνες της SL2 την προσεχή σεζόν. Μέχρι βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει ζητήσει από τον δήμο Βόλου την αποκλειστική χρήση του σταδίου της Νεάπολης για τρία (3) χρόνια, ωστόσο αυτό το αίτημα εδώ και δέκα μέρες δεν έχει απαντηθεί!!!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι παίρνοντας τον λόγο ο κ.Αλέξης Παπακωνσταντίνου αρχικά τόνισε ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες (δηλαδή μέχρι τέλος του μήνα), η ομάδα θα προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή και τεχνικού team οι οποίοι θα είναι αρμόδιοι στο να χτίσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Επίσης υπογράμμισε ότι παρόλο που τα έξοδα για το γηπεδικό θα είναι αρκετά, εντούτοις επειδή η Νίκη Βόλου είναι σύλλογος που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια φέτος, δεν μπορεί παρά να ανήκει στις πρωταγωνίστριες ομάδες. Αυτό συνεπάγεται ότι το οικονομικό μπάτζετ που θα χρησιμοποιηθεί για τη στελέχωση του ρόστερ θα είναι περίπου ισάξιο με το περσινό (με το ενδεχόμενο κάποιας αυξομείωσης).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ