Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η νέα ποδοσφαιρική «στέγη» του Χρήστου Αβραμίδη! (pics)

Ο Κιλκισιακός ξεκίνησε δυναμικά τις μεταγραφικές του κινήσεις φέρνοντας στην ομάδα τον 23άχρονο επιθετικό Χρήστο Αβραμίδη από τα ΙΕΚ Δέλτα.


Ο Χρήστος Αβραμίδης αφήνει πλέον τα ΙΕΚ Δέλτα, όπου τη φετινή χρονιά έβαλε 24 γκολ έχοντας και 6 ασσίστ σε 30 συμμετοχές στον πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στην Ε.Π.Σ.Μ για να φορέσει τη φανέλα του Κιλκισιακού. Ο Κιλκισιακός την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς πέτυχε το “double” και στη συνέχεια κατέλαβε την 3η θέση του 2ου ομίλου στα περιφερειακά μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Χρήστο Αβραμίδη μας είπε τα εξής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος τη νέα χρόνια του ιστορικού αυτού σωματείου του Κιλκισιακου και είναι τιμή μου. Θα κάνω τα πάντα από εδώ και στο εξής για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τη νέα χρόνια και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου»!

Ο 23άχρονος Αβραμίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ηρακλή φτάνοντας μέχρι και την ανδρική ομάδα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Έπειτα, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα (Γ’ Εθνική), ενώ έκανε και ένα 6μηνο πέρασμα από τον Μαραθώνα(όσο υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παύλο Μελά, πριν πάρει μεταγραφή για τα ΙΕΚ Δέλτα πραγματοποιώντας όπως αναφέραμε και παραπάνω μία ακόμη εξαιρετική χρονιά, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα( κατέλαβε την 5η θέση στον 2ο όμιλο στα περιφερειακά μπαράζ της Γ’ Εθνικής).

Επίσης, η διοίκηση του κιλκισιακού ανακοίνωσε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις. Μέλος της ομάδας θεωρείται ήδη ο τερματοφύλακας Μπούκας Σπύρος επίσης από τα ΙΕΚ Δέλτα και ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Αγαπητός, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Αετού Βαρβάρας

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ