Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

Όλοι οι Έλληνες περιμένουν αυτό το ματς. Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ ήθελαν έστω και έναν βαθμό για πάρουν σίγουρα την πρόκριση, η οποία βέβαια μπορούσε να έρθει και με ήττα, αλλά σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Το ματς δεν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κιριτζένγκο έκανε το 1-0, ενώ στο 17′ ο Μπουλικιν έγραψε και το 2-0 και κάπου εκεί το όνειρο για πρόκριση έμοιαζε να τελειώνει. Όμως ο Ζήσης Βρύζας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 43′ έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Την ίδια στιγμή οι Πορτογάλοι μας έκαναν ένα τεράστιο δώρο, καθώς επικρατούσαν με 1-0 των Ισπανών με αποτέλεσμα στην ισοβαθμία με την Ισπανία να πάρουμε την πρόκριση εμείς. Επόμενος αντίπαλος θα μαθαίναμε την επόμενη μέρα πως θα ήταν η Γαλλία. Όλος ο κόσμος πίστευε πως ήμασταν το αουτσάιντερ, αλλά οι Έλληνες διεθνείς είχαν άλλη άποψη, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα δούμε σε λίγες μέρες.

Ενδεκάδες

Ρωσία (Γκεόργκι Γιάρτσεφ): Μαλαφέεφ, Ραντίμοφ, Καριάκα (46΄ Σίτσεφ), Γκούσεφ, Μπουλίκιν (46΄ Σέμσοφ), Σαρόνοφ (56΄ Σένικοφ, Ανιούκοφ, Αλένιτσεφ, Εβσέεφ, Κιριτσένκο, Μπουγκάγιεφ

Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης-Σεϊταρίδης, Βενετίδης (89΄ Φύσσας), Δέλλας, Μπασινάς (42΄ Τσιάρτας), Ζαγοράκης, Χαριστέας, Βρύζας, Καψής, Κατσουράνης, Παπαδόπουλος (69΄ Νικολαϊδης)

 

Επιμέλεια του κειμένου: Μάνος Παντελίδης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ