Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανία-Ιταλία 1-0: Το αυτογκόλ του Καλαφιόρι έκρινε το “τρίποντο”

Αποδίδοντας επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα, η Ισπανία περιόρισε σε εντελώς παθητικό ρόλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, και πήρε μία δίκαιη νίκη με 1-0 για να σφραγίσει με μεγαλοπρέπεια την παρουσία της στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Καλαφιόρι συγκαταλέγεται στις 20 τελικές προσπάθειές των νικητών εκ των οποίων οι 8 εντός στόχου.

Η Ιταλία προσπαθούσε την περισσότερη ώρα να αμυνθεί και να αναχαιτίζει τις κατά κύματα ισπανικές επιθέσεις και χρειάστηκε να φτάσει στο 21ο λεπτό για να έχει μία υποψία απειλής προς την απέναντι πλευρά (ένα γύρισμα του Ντιμάρκο από τα αριστερά που δεν ακολούθησε κάποιος συμπαίκτης του στο ύψος της μεγάλης περιοχής), για να ακολουθήσουν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για την Ισπανία στα επόμενα λεπτά.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τους Ιταλούς με δύο αλλαγές (Κριστιάντε και Καμπιάζο αντί των Ζορζίνιο και Φρατέζι), όμως ούτε τα νέα πρόσωπα μπόρεσαν να ανακόψουν την ασταμάτητη ισπανική μηχανή, με τις ευκαιρίες να έρχονται με το καλημέρα και στο δεύτερο μέρος.

Η αναμέτρηση δεν άλλαξε εικόνα στην συνέχεια, με την Ισπανία να εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη και την Ιταλία να μην μπορεί να απαντήσει. Ο Νίκο Γουίλιαμς που ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είχε και δοκάρι με ένα απίστευτο δεξί σουτ στο 71ο λεπτό.

Ισπανία: Ουνάι Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ, Πέδρι (71΄Μπαένα), Γουίλιαμς (78΄Πέρεθ), Γιαμάλ (71΄Φεράν Τόρες), Μοράτα (78΄Ογιαράμπαλ).

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο (46΄Κριστάντε), Φρατέσι (46΄Καμπιάσο), Κιέζα (64΄Ζακάνι), Πελεγκρίνι (82΄Ρασπαντόρι), Σκαμάκα (64΄Ρετέγκι).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ