test
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Καταιγιστική Αυστρία κόντρα στην Πολωνία!

Σπουδαία νίκη της Αυστρίας κόντρα στην Πολωνία με σκορ 3-1 κερδίζοντας τους πρώτους της βαθμούς. Η σαφώς ανώτερη Αυστρία δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Πολωνία, που κατάφερε μονάχα να ισοφαρίσει για λίγα λεπτά. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι Αυστριακοί κατόρθωσαν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Τράουνερ. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 30 κατάφερε η Πολωνία με τον Πιάτεκ να φέρει το ματς στα ίσα. Χάθηκαν μερικές ακόμη ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να αλλάξει ο δείκτης του σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η  ομάδα της Αυστρίας ήταν καταιγιστική.  Δημιούργησε σωρεία ευκαιριών και ευτύχησε να σκοράρει άλλες δύο φορές.  Αρχικά στο 66′ ο Μπάουμγκατνερ έβαλε και πάλι μπροστά την Αυστρία. Στο 78′ ο αρχηγός της ομάδας Μάρκο Αρναούτοβιτς υπέγραψε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το τελικό 1-3.

Πολωνία: Στσέζνι, Μπέντναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Φρανκόβσκι, Πιοτρόβσκι (46′ Μόντερ), Ζαλέβσκι, Σλισς (75′ Γκροζίτσκι), Μπούσκα (60′ Σβιντέρσκι), Ζιελίνσκι, Πιόντεκ (60′ Λεβαντόβσκι)

Αυστρία: Πενς, Μουένε (63′ Πρας), Τράουνερ (59′ Ντάνσο), Λίνχαρτ, Πος, Σάιβαλντ, Γκρίλιτς (46′ Βίμερ), Λάιμερ, Μπάουμγκαρντνερ (81′ Σμιντ), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς (81΄Γκρέγκοριτς).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ