Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης: Δυνατά φιλικά για τους “Αρκάδες” στην Ιταλία

Το τέλος στις παρυφές της εξάδας, η ανάγκη για την εξασφάλιση της τη νέα σεζόν και τα φιλικά που ίσως δείχνουν το δρόμο.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες για την ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποτελεί την επιστροφή της στις καλές ομάδες της μεσαίας βαθμίδας. Κάτι που φαίνεται από τη θέση της κορυφαίας ομάδας της Πελλοπονήσου στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου (7η) και των τελευταίων play – off (2η στα play out).

Θέσεις που αποτελούν ένα καλό σενάριο και για τη σεζόν που έρχεται αλλά όχι το απολύτως επιθυμητό. Καθώς η ομάδα του κυρίου Μποροβήλου δείχνει από τα φιλικά κιόλας που έχει κλείσει φέτος για την pre – season της ότι θέλει να ανέβει επίπεδο.

Photo credits: Asteras Tripolis (IG account)

Κάτι που δεν γίνεται έκδηλο παρά ταύτα από τις μεταγραφες, οι οποίες βέβαια στο τέλος (σχεδόν) πάντα βρίσκεται τρόπος να αποδίδουν το καλύτερο που μπορούν ή κάτι πολύ κοντά σε αυτό όταν πατούν το χορτάρι του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

 

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ “ΑΡΚΑΔΩΝ”

Παναγιώτης Τσιντώτας (από τον Ατρόμητο)

Νικολάι Αλεξαντέρι Άλχο (από τον Βόλο)

Αϊντίν Ρέτζιτς (από Σλόγκα Μεριντιάν)

 

Κλείνοντας, να πούμε ότι η προετοιμασία του συλλόγου του “Μοριά” θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος μήνα και το βασικό της στάδιο θα διεξαχθεί στις οικίες της εγκαταστάσεις. Ενώ κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου η ομάδα θα βρεθεί στην Ιταλία και τα περίχωρα της Βερόνα όπου θα δώσει και τα παραπάνω φιλικά.

 

Η ανακοίνωση

Τα σπουδαία φιλικά του ΑΣΤΕΡΑ στην Ιταλία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025. Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Στις 29 Ιουλίου η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ιταλία, έχοντας ως βάση της το Veronello Resort και έως τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δύο σπουδαία φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Serie A!

 

ΦΙΛΙΚΑ

31 Ιουλίου: Bologna FC – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 Αυγούστου: Hellas Verona – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

  • Οι έδρες και οι ώρες των φιλικών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

BOLOGNA FC

Η Bologna FC είναι ομάδα που τερμάτισε φέτος στην 5η θέση του πρωταθλήματος Serie A της Ιταλίας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Champions League. Έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας και 2 φορές το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο παρελθόν κατέκτησε 3 φορές το Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης, που αποτελεί την αρχαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ιντερτότο. Οι εμπειρίες της ομάδας μας που θα αντιμετωπίσει έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Champions League της νέας περιόδου, θα είναι πολύτιμες!

 

HELLAS VERONA FC

Η Hellas Verona FC είναι μια ομάδα με έντονες ελληνικές ρίζες, αφού ιδρύθηκε από Έλληνες φοιτητές το 1903. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναζητούσε το συγκεκριμένο φιλικό με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς τόσο με την πόλη, όσο και με έναν σύλλογο που έχει ελληνική καταβολή.

Φέτος αγωνίστηκε στη Serie A, τερματίζοντας στη 13η θέση και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου και για τη νέα χρονιά.

Η Hellas Verona FC έχει στο παρελθόν κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα Ιταλίας.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ