Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άστον Βίλα: Οι λεπτομέρειες μένουν για τον Μάατσεν (video)

Ο 22χρονος αριστερός μπακ – χαφ που πέρυσι προβιβάστηκε από την U21 της Τσέλσι και τελικά αποτέλεσε έναν εκ των MVP της Ντόρτμουντ στην πορεία της προς τον πιο απρόσμενο ευρωπαϊκό τελικό των τελευταίων ετών, βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στην Premier League.

Μια πολύ σημαντική κίνηση για το παρόν και για το μέλλον της ετοιμάζεται να κάνει η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι. Η οποία επενδύει, όπως μας ενημέρωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στα νιάτα και τη διαφαινόμενη ποιότητα του Ίαν Μάατσεν. Δίνοντας 44,05 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.

Καλοπληρώνοντας την την προσπάθεια που έκανε ο Ολλανδός αριστερός μπακ – χαφ που πέρυσι είδαμε με τις φανέλες των Τσέλσι και Ντόρτμουντ και πλέον μπορούμε να βρούμε στο EURO 2024. Εκεί όπου βρέθηκε αξιοποιώντας στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Έντιν Τέρζιτς, πήρε τη φανέλα του αριστερού μπακ των “Βεστφαλών” στο σπίτι και έφτασε να παίξει βασικός μέχρι και στον τελικό του Champions League. Υπογράφοντας, παρά την ήττα της ομάδας του εκεί, ένα σπουδαίο φινάλε για τη δική του ονειρική σεζόν. Η οποία ξεκίνησε από την αναγκαστική χρησιμοποίηση του (εξαιτίας των πάμπολλων τραυματισμών) από τον Ποτσετίνο και κατέληξε στον ευρωπαϊκό θρίαμβο των “κιτρινόμαυρων” του Βεστφάλεν. Που πλέον τον χάνουν μέσα από τα χέρια τους λόγω της απουσίας των απαραίτητων οικονομικών πόρων και για χάρη της Άστον Βίλα.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΝ ΜΑΑΤΣΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Τσέλσι

Premier League
Εμφανίσεις: 12
Γκολ:
Ασίστ:

FA Cup
Εμφανίσεις:

Carabao Cup
Εμφανίσεις: 3
Γκολ:
Ασίστ:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΝ ΜΑΑΤΣΕΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Ντόρτμουντ

Champions League
Εμφανίσεις: 7
Γκολ: 1
Ασίστ:

Bundesliga
Εμφανίσεις: 16
Γκολ: 2
Ασίστ: 2

Κλείνοντας, να πούμε ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα ιατρικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τα οποία αναμένεται να διεξαχθούν από τους γιατρούς της ολλανδικής αποστολής. Ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της, εκτός απροόπτου, νέας του ομάδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ