Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λυτρωτής Φίλκρουγκ διατήρησε τα «Πάντσερ» στην κορυφή!

Σε μια αναμέτρηση όπου η Γερμανία είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι Ελβετοί κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ο Φίλκρουγκ είχε διαφορετική άποψη και στις καθυστερήσεις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση – Στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου τα «Πάντσερ» με 7 βαθμούς, ακολουθούν οι Ελβετοί στη δεύτερη θέση φτάνοντας τους 5 βαθμούς.

Ο Φίλκρουγκ έσωσε την Γερμανία στο φινάλε της αναμέτρησης και διατήρησε τους Ελβετούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO 2024. Από το ξεκίνημα του ματς, οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σκόραραν στο 17ο λεπτό με τον Άντριχ να κάνει το 0-1, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για φάουλ του Μουσιάλα πάνω στον Έμπισερ. Οι Ελβετοί, μετά την ακύρωση του γκολ φάνηκε να απέκτησαν ψυχολογία και στο 28ο λεπτό πήραν το προβάδισμα, με τον Ρίντερ να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Εντόι να κάνει την προβολή, νικώντας τον Νόιερ για το 1-0.

Από εκεί και έπειτα, το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο. Οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και δεν κατέληξε στα δίχτυα, για να μπορέσουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 84′ ο Βάργκας έκανε το 2-0 για την Ελβετία, το γκολ του όμως ακυρώθηκε για offside και παρέμεινε το 1-0, μέχρι να φτάσει η στιγμή του Φίλκρουγκ. Ο Γερμανός επιθετικός της Ντόρτμουντ, έπειτα από σέντρα του Ράουμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 1-1 στο 92′ και να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στη Γερμανία, που τη διατηρεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Με την ισοπαλία αυτή, οι Γερμανοί έμειναν στην κορυφή του ομίλου τους, φτάνοντας στους 7 βαθμούς, ενώ οι Ελβετοί έμειναν στη δεύτερη θέση φτάνοντας τους 5 βαθμούς, αποτέλεσμα που τελικά ικανοποιεί και τις δύο ομάδες μιας και παίρνουν μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO 2024.

Ενδεκάδες

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ – Σαρ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ, Φρόιλερ, Τσάκα, Έμπισερ – Εντόι (65′ Αμντούνι), Ρίντερ (65′ Βάργκας), Εμπολό (65′ Ντούα)

Γερμανία (Γιουλιάν Νάγκελσμαν): Νόιερ – Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα (61′ Σλότενμπεργκ), Μίτελστεντ (61′ Ράουμ) – Άντριχ (65′ Μπέιερ), Κρόος – Μουσιάλα (76′ Φίλκρουγκ), Γκιντογκάν, Βιρτς (76′ Σανέ) – Χάβερτζ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ