Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακεδονικής Λητής: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Ηρακλή Σαραφίδη!

Η διοίκηση του Μακεδονικού Λητής έχει ξεκινήσει και επίσημα το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αρχής γενομένης από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Ηρακλή Σαραφίδη.


Με την έλευση του Ηρακλή Σαραφίδη στην ομάδα από το Μάιο του 2023, ο Μακεδονικός Λητής άλλαξε φιλοσοφία και αγωνιστικό πλάνο. Η ομάδα ξεκίνησε να βρίσκει το ρυθμό και την ομοιογένεια που χρειαζόταν και έτσι άρχισε να δουλεύει και το πλάνο που είχαν σχεδιάσει προπονητικό τιμ και διοίκηση.
Κατά την περσινή χρονιά ο Μακεδονικός αν και έκανε μία “κοιλιά” προς το τέλος του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, βρήκε την ταυτότητά του και άρχισε να ανεβαίνει καταλαμβάνοντας εν τέλει την 7η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ.

Μαζί με τον προπονητή Σαραφίδη, παραμένει στην ομάδα χωρίς δεύτερη σκέψη και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Χρυσοστομίδης. Να αναφέρουμε επίσης πως στα τμήματα υποδομής της ομάδας από Κ13 έως Κ17 υπεύθυνοι θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστομίδης με τον Βασίλη Ρούση.

Σαν στόχο στην ομάδα εκτός από το να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο θέλουν να αξιοποιήσουν και τους πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν στο ρόστερ τους, έτσι ώστε να βάλουν γερές βάσεις τόσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο όσο και για τα επόμενα χρόνια.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ