test
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Μία ισοπαλία που έστειλε τη μία στους 16 και την άλλη διακοπές

Σέ ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας Δανία και Σερβία έμειναν στο 0-0. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Δανοί να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης και οι Σέρβοι να αποκλειστούν από τη συνεχεία της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ραίκοβιτς στο 5ο λεπτό να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν. Η συνέχεια του παιχνιδιού βρήκε τη Δανία να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα, να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τους Σέρβους να μην μπορούν να βρουν τους χώρους να απειλήσουν. Στο 16ο λεπτό ήρθε μία νέα καλή ευκαιρία για τους Δανούς με την κεφαλιά του Μπα να περνάει άουτ. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και πάλι ο Ραίκοβιτς να σώσει τη Σερβία αποσοβώντας με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Έρικσεν. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό ο Βιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στο Ραίκοβιτς. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Σερβία να πετυχαίνει γκολ με τον Γιόβιτς αλλά να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Η συνέχεια βρήκε τη Δανία να έχει δύο τελικές αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά την εστία του Ραίκοβιτς. Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους Σέρβους στο 81ο λεπτό με το Μίτροβιτς να σουτάρει και τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να μένουν στη λευκή ισοπαλία και το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τη Δανία στους 16 και τη Σερβία αποκλεισμένη.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα (77′ Κρίστιανσεν), Χιούλμαντ (77′ Ντιλέινι), Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν (88′ Πόουλσεν), Βιντ (46′ Σκοβ Όλσεν), Χέιλουντ (59′ Ντόλμπεργκ).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς (73′ Μλαντένοβιτς), Ίλιτς (67′ Βλάχοβιτς), Γκουντέλι (46′ Γιόβιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς (46′ Τάντιτς), Λούκιτς (87′ Μιλίνκοβιτς Σάβιτς), Μίτροβιτς.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ