test
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Στην επομένη φάση χωρίς να πείσει το Βέλγιο

Σε ένα βαρετό ματς ανάμεσα σε Ουκρανία και Βέλγιο που έληξε 0-0 ευνοημένοι έφυγαν οι “κόκκινοι διάβολοι”. Με τη λευκή ισοπαλία το Βέλγιο τερμάτισε στη 2η θέση του Ε’ ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ με τους ίδιους βαθμούς οι Ουκρανοί έμειναν στην 4η θέση, καθώς μειονέκτησαν στις ισοβαθμίες.

Αν και το Βέλγιο μπήκε δυνατά δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Μετά το 20′ ισορρόπησαν οι Ουκρανοί και γενικότερα δεν υπήρξε ιδιαίτερη απειλή για τους 2 τερματοφύλακες. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο χωρίς να υπάρξει κάποια τεράστια στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι 2 ομάδες ανέβασαν ρυθμούς αλλά δεν υπήρξε μεταβολή στον πίνακα του σκορ. Οι Βέλγοι προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά ο Τρουμπέν είχε συνεχώς απάντηση. Από την άλλη,  οι Ουκρανοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τον Κάστελς να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις.

 

Ουκρανία (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Σβάτοκ (80′ Γιαρμολένκο), Ματβιένκο, Μικολένκο (58′ Ζιντσένκο), Μπράζκο (70′ Μαλινόφσκι), Σαπαρένκο (70′ Στεπανένκο), Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ (70′ Βάνατ), Ντόβμπικ.

Βέλγιο (Ντομένικο Τεντέσκο): Κάστελς, Φερτόνχεν, Φάες, Τεάτ, Καστάνιε, Ονάνα, Ντε Μπρόινε, Τίλεμανς (61′ Μανγκαλά), Ντοκού (77′ Μπακαγιόκο), Λουκάκου (90′ Οπέντα), Τροσάρ (61′ Καράσκο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ