Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον κόουτς Καβαλιεράτο

Κρατούν τον Καβαλιεράτο και για την επόμενη σεζόν οι “λύκοι”, που επιβραβεύουν έτσι τον προπονητή τους για το απόλυτο νικών που έφερε το πρωτάθλημα στη Μίκρα.

Τέρμα στην καλοκαιρινή ραστώνη και τις διακοπές τους φαίνεται φαίνεται πως έβαλε η διοικητική ομάδα των “λύκων”. Που ξεκίνησε τις εργασίες της για τη νέα σεζόν ανακοινώνοντας μας την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Γρήγορη Καβαλιεράτο. Ο οποίος ανέλαβε την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης στα μέσα της προηγούμενης σεζόν όπου εκείνη ήταν ήδη στην κορυφή ή πλησίον αυτής και εν τέλει την οδήγησε στο πολυπόθητο για όλο το σωματείο των ΎΛΤΕΞ Λύκων, πρωτάθλημα. Δίχως μάλιστα να χάσει βαθμό στον δεύτερο γύρο και με μόλις μια (δε χρειάζονταν περισσότερες) μεταγραφή. Δημιουργώντας έτσι το σκηνικό μιας τεράστιας επιτυχίας που το μόνο που μπορούσε να την ακολουθήσει ήταν η παγίωση της εμπιστοσύνης και η προσφορά μιας πιο “διευρυμένης” ευκαιρίας στον “coach K.”.

 

Η ανακοίνωση

Οι ΥΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Γρήγορη Καβαλιεράτο.

Ο Coach που μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη αγωνιστική περίοδο της ιστορίας μας, έχοντας το απόλυτο 9 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο, παραμένει στο «τιμόνι»της ομάδας μας και για την νέα σεζόν.

Coach σου ευχόμαστε να συνεχίσεις το έργο σου άκρως επιτυχημένα!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ