test
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Λίβερπουλ: Το μεγάλο κόλπο που σκέφτονται στο “Anfield” για την απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι (videos)

Μια πολύ έξυπνη και γεμάτη ποιότητα κίνηση ετοιμάζονται να κάνουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ για τα μάτια και το ταλέντο του Ρικάρντο Καλαφιόρι.

Με το EURO 2024 να έχει επιστρέψει στη δράση προσφέροντας μας ήδη το πρώτο του νοκ άουτ δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τον πειρασμό και να μην συνδυάσουμε τα αγαπημένα θέματα κάθε φιλάθλου φέτος το καλοκαίρι. Που δεν είναι αλλά από τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γερμανία και τις μεταγραφές.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρόκειται να μιλήσουμε για ένα πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει στη διοργάνωση. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Ρικάρντο Καλαφιόρι. Τον αμυντικό της εθνικής Ιταλίας και της Μπολόνια που αν και έχει σκοράρει ένα αυτογκόλ, έχει συγκεντρώσει πολλά από τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που βολιδοσκοπούν τα γήπεδα της Γερμανίας. Κυρίως για όσα έκανε απέναντι στην Κροατία. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και μεμονωμένα στην τελευταία φάση της που ξεκίνησε από ατομική ενέργεια του ίδιου και ολοκληρώθηκε με το άψογο πλασέ – buzzer beater πρόκρισης του Τζακάνι.


Ρικάρντο Καλαφιόρι (Μπολόνια/Εθνική Ιταλίας): 34 συμμετοχές, 2 γκολ, 6 ασίστ


Μεταξύ των οποίων φυσικά ανοίκει και η Λίβερπουλ. Η οποία σύμφωνα με το βρετανικό σάιτ Sportbible.com καταστρώνει τα σχέδια της προκειμένου να τον κάνει δικό της. Σχέδια που πέρα από τα χρήματα περιλαμβάνουν και το πρόσωπο του Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ. Ο οποίος αποτελεί το έμψυχο συμπλήρωμα των “κόκκινων” του Άρνε Σλοτ στην προσφορά που σκέφτονται να στείλουν στη Μπολόνια.


Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ (Μάιντς): 36 συμμετοχες, 3 γκολ


Που με τη σειρά της στο πρόσωπο του Ολλανδού υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού (1,92 μ.) έχει βρει έναν εκ των βασικών της στόχων για την αντικατάσταση του Καλαφιόρι. Ο οποίος αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τους Ιταλούς να βάλουν πολλά λεφτά στα ταμεία τους. Χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι θα είναι όλα δικά της. Καθώς το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στη Βασιλεία. Όπως μας ενημέρωσε σχετικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η αξία του Καλαφιόρι ορίζεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο ματσάρει η προσφορά της Λίβερπουλ πιθανότατα. Αν και το χρηματικό αντίτιμο αποτελεί τον άγνωστο Χ της ιστορίας η οποία εξελίσσεται με μόνο δεδομένο τα 20 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογείται ο Φαν Ντεν Μπεργκ.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε και στους υπόλοιπους διεκδικητές του Καλαφιόρι. Οι οποίοι όπως είπαμε πιο πάνω συγκαταλέγονται στα κορυφαία κλαμπ πανευρωπαϊκά και παγκόσμια. Εφόσον πρόκειται (πλην της Λίβερπουλ) για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ