test
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μέσι – Ρονάλντο: Πρώτη φορά δίχως γκολ σε όμιλο μεγάλου τουρνουά ταυτόχρονα

Οι δύο τιτάνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βίωσαν στους ομίλους του EURO και του Copa America που τρέχουν κάτι πρωτόγνωρο ή σχεδόν πρωτόγνωρο για τις μέχρι τώρα καριέρες τους. 

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε χωρίς τέρμα στην εναρκτήρια φάση μιας διεθνούς διοργάνωσης για πρώτη φορά στα 20 χρόνια κατά τα οποία φορά την φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ενώ το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στην ίδια κατάσταση για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Με την πρώτη να εντοπίζεται πίσω στο 2010 και το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνης της χρονιάς. Όταν η επίδραση του στην Αργεντινή και το σκοράρισμα της δεν ήταν στα επίπεδα των τελευταίων. Αφού γύρω του είχε ποδοσφαιριστές όπως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Κάρλος Τέβεζ που ήταν ήδη τότε οι αρχισκόρερ εκείνης της version της “αλμπισελέστε”.

Η οποία στο Copa America που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη πορεύεται με τον ηγέτη να έχει προσφέρει, όπως και CR7, μια μόνο ασίστ σε τρεις αγώνες.

*Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Περού για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της δημοφιλούς διεθνούς διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ