test
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Παραμένει στον Ολυμπιακό η Σιούτη

 

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει για άλλα 4 χρόνια η διεθνής περιφερειακός Χριστίνα Σιούτη. Πρόκειται για βασικό στέλεχος στην κατάκτηση των ασημένιων μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων στο Σίμπενικ και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στη Νετάνια.Επίσης, έχει πανηγυρίσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Euroleague, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) έχοντας τη δική της σημαντική συμβολή.

Η επίσημη ανακοίνωση και τα πρώτα λόγια της αθλήτριας:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Σιούτη. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Χριστίνας Σιούτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού, της ομάδας που αγαπώ και στην οποία έχω μεγαλώσει και ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες και πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές επάξια του ονόματος του Ολυμπιακού. Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος συνολικά και πιστεύω, ότι όλες μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε την επόμενη χρονιά ο  Ολυμπιακός να γιορτάσει τα 100 χρόνια του μαζί με το απόλυτο των δικών μας επιτυχιών».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ