test
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Ζοάο Παλίνια: Έτοιμος να ανέβει στο επίπεδο που του αξίζει με τη μεταγραφή στη Μπάγερν (video)

Έστω και με ένα καλοκαίρι καθυστέρηση φαίνεται πως θα συμβεί τελικά η μετακίνηση του Ζοάο Παλίνια στη Μπάγερν που μας απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλη μέχρι και το τέλος του πρώτου μισού της περασμένης σεζόν.

Τα επεισόδια στο σίριαλ “Ο Ζοάο Παλίνια στη Μπάγερν Μονάχου” δεν ήταν πολλά, είχαν όμως κάθε φορά μια απρόσμενη εξέλιξη. Καθώς, οι “Βαυαροί”, που πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν όταν το στοχεύσουν, βρήκαν πραγματικά σθεναρή αντίσταση απέναντι τους από μια ομάδα όπως η Φούλαμ. Η οποία δεδομένα συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές που δεν ανήκουν στο δικό τους διαμέτρημα. Ωστόσο απέδειξε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Εφόσον η συζήτηση γίνεται για το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο με διάφορα. Αφού ο Παλίνια αξίζει 55 εκατομμύρια ευρώ και ο αμέσως επόμενος στην τιμολογική ιεραρχία (Άντονι Ρόμπινσον) βρίσκεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.


Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ/Εθνική Πορτογαλίας): 35 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ


Σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερη αξία έχει να σταθούμε και στην προσφορά της Μπάγερν Μονάχου. Που σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο κυμαίνεται γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Με τους “Γερμανούς” να έχουν ως ασφάλεια τη συγκατάθεση του παίκτη όσον αφορά τη μεταγραφή του σε αυτούς. Γεγονός που μέχρι στιγμής τους επιτρέπει να συζητούν με τη Φούλαμ σε μια οικονομική βάση πολύ χαμηλότερη από την ενδεδειγμένη.

Κλείνοντας, θα πούμε μόνο ότι αυτή η στροφή της Μπάγερν στις μικρομεσαίες ομάδες της Premier League μετατρέπει το project της σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (μεταγραφή Ολίσε) της νέας χρονιάς ίσως το πιο must watch από όλα.

 

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν Μονάχου: Προς… Γερμανία πλευρά ο Μίκαελ Ολίσε

Λίβερπουλ: Το μεγάλο κόλπο που σκέφτονται στο “Anfield” για την απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ