test
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Πήραν και τον Αναγνωστόπουλο οι “Πειραιώτες” (video)

Σε μια κίνηση δίχως ουσιαστικό αντίκτυπο στο ρόστερ αλλά με δηλωτική της πρόθεσης πρόσθεσης βάθους στον πάγκο προχώρησε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου από την Κηφισιά.

Τη δεύτερη του μεταγραφή μετά από εκείνη του Μάρκο Στάμενιτς ανακοινωσε ο Ολυμπιακός. Με τους “ερυθρόλευκους” να υπογράφουν αυτή τη φορά τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο από την Κηφισιά. Δίνοντας στον 30χρονο τερματοφύλακα την απαραίτητη επιβράβευση για την περσινή του σεζόν με τη φανέλα της νεοφερμένης αθηναϊκής ομάδας. Στην οποία ξεχώρισε. Αποτελώντας πολλές φορές το λόγο για τον οποίο η πρώην πλέον ομάδα του απέφυγε αρκετές ευρείες ήττες και στον αντίποδα πέτυχε κιόλας μερικά σπουδαία αποτελέσματα.

Κλείνοντας και θέλοντας να κάνουμε ένα μικρό σχόλιο για τη συγκεκριμένη μετακίνηση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή είναι ιδιαιτέρως έξυπνη. Διότι, η ομάδα του Πειραιά προσθέτει στη θέση του τρίτου τερματοφύλακα την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται προκειμένου να πιστεύουν όσο χρειάζεται οι Τζολάκης και Πασχαλάκης, που θα δώσουν μάχη για τη θέση του βασικού, προκειμένου να αποδώσουν καλύτερα.

 

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη Super League.

Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό.”

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς έπιασε λιμάνι (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ