test
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Προπονητής, ρόστερ και εργασίες!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του νέου προπονητή στη Νίκη Βόλου. Ο Βολιώτης Στέφανος Ξηροφώτος φαίνεται πως θα είναι ο εκλεκτός για τον «κυανόλευκο» πάγκο.

Ο 48χρονος Ξηροφώτος έχει διατελέσει και παλιότερα πρώτος προπονητής στη Νίκη Βόλου, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2017-2018. Κατά την περσινή χρονιά είχε αναλάβει τον ΟΦ Ιεράπετρας στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το ρόστερ, πρωταρχικός στόχος είναι μερικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με τα ονόματα των Αναστασίου, Λίταινα και Πέττα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Για μεταγραφικούς στόχους έχει ακουστεί μέχρι στιγμής μόνο το όνομα του Βολιώτη μέσου, Αχιλλέα Σαλαμούρα, που πέρσι πραγματοποίησε μια «γεμάτη» σεζόν, όντας το βασικό αμυντικό χαφ της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Επιπλέον το προπονητικό κέντρο των «κυανολεύκων» ήδη άρχισε να ετοιμάζεται καθώς χτες (1/7) μπήκαν οι μπουλντόζες προκειμένου να «υποδεχτεί» τον πλαστικό τάπητα του κεντρικού γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι με έξοδα της ΠΑΕ, ο πλαστικός τάπητας θα ξηλωθεί από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και θα μεταφερθεί στον χώρο του ΟΣΕ όπου θα προπονούνται οι ακαδημίες.

Τέλος με τη συνδρομή και το χρηματικό κονδύλι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην ιστορική έδρα της Νίκης θα τοποθετηθεί φυσικό χόρτο και θα ανακαινιστούν αρκετοί χώροι προκειμένου το γήπεδο να πάρει αδειοδότηση για τη SL2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ