test
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Βίκτορ Οσιμέν: Η “γαλάζια κλεψύδρα” αδειάζει και οι μνηστήρες τρίβουν τα χέρια τους (video)

Ώρες φαίνεται πως μέτρα στη νότια Ιταλία ο Βίκτορ Οσιμέν που δε σταματά να λαμβάνει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων αλλά και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία που προσεγγίζουν (ή και όχι) τη Νάπολι, η οποία θέλει πολλά χρήματα για να τον αφήσει.

Ο Νιγηριανός striker και πλέον γαλάζιος σούπερ ήρωας του ιταλικού νότου που αυτή τη στιγμή μέτρα τέσσερα χρόνια στο “Diego Maradona” εμφανίζεται σύμφωνα και με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πιο έτοιμος από ποτέ να αποχωρήσει.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΜΕΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023/24

Νάπολι

 

Serie A

Συμμετοχές: 25

Γκολ: 15

Ασίστ: 3

 

Champions League

Συμμετοχές: 6

Γκολ: 2

Ασίστ: 1

 

Coppa Italia

Συμμετοχές: 1

Γκολ:

Ασίστ:

Ενώ με τη σειρά της και η ομάδα του που μέσα στη σεζόν έφτασε στα άκρα μαζί του σε στιγμές είναι διατεθειμένη μετά και την περσινή καταστροφική χρονιά να τον αφήσει να διαμορφώσει το μέλλον κατά από την επαγγελματική “στέγη” που ο ίδιος επιθυμεί. Αρκεί να ικανοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που τον συνοδεύει και ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Photo credits: The Sun

Που συνιστούν μια τιμή η οποία καθίσταται υπερβατική για τα ευρωπαϊκά κλαμπ, ακόμα κι αν αυτά προχωρούν σε χρηματοοικονομικές υπερβολές, αλλά δεν προβληματίζουν ούτε στο ελάχιστο το PIF (Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων) και τον σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας (Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί) και μπορεί να προσφέρει αμύθητα πόσα στον αθλητή. Χωρίς βέβαια αυτά να συνδυάζονται με κάποια ουσιαστική προοπτική.

Photo credits: Team Talk

Κάτι που αποτελεί το δυνατό χαρτί της Άρσεναλ και όχι τόσο της Τσέλσι που στο παρελθόν ενδιαφέρθηκε για τον Οσιμέν. Καθότι οι “κανονιέρηδες” έχουν ανέλθει στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League και γενικότερα έχουν επιστρέψει στο status του παρελθόντος και των ημερών του Αρσέν Βενγκέρ.

Οι οποίες για να επανέλθουν πλήρως και να εμπλουτίσουν με τίτλους την τροπαιοθήκη των “Λονδρέζων” στο “Emirates” χρειάζεται ένα “κανονικό” σέντερ φορ που έχει αναπτύξει στο παρελθόν (και δύναται να το ξανακάνει) μια “ερωτική” σχέση με τα δίχτυα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ