test
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Από… τον Παύλο Μελά στη Δόξα Ασσήρου – Διπλό μεταγραφικό χτύπημα! (pics)

Κατά τη σημερινή ημέρα και ενώ ο σχεδιασμός της Δόξας Ασσήρου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει δυναμικά, οι υπεύθυνοι της ομάδας συμφώνησαν με δύο ποδοσφαιριστές όπου την προηγούμενη χρονιά φορούσαν τη φανέλα του Παύλου Μελά. Ο Χρύσανθος Παπαχρυσάνθου και ο Απόλλων Ζλατίντσης λοιπόν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές της Δόξας Ασσήρου.


Ο Χρύσανθος Παπαχρυσάνθου έκλεισε σήμερα τα 26 του χρόνια και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του πολλές λύσεις στην αριστερή πλευρά της ομάδας, μιας και η αποχωρήσεις των Τσακιρίδη και Συμιγδαλά άφησαν κενό το αριστερό άκρο.
Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Νίκη Ευκαρπίας, Κιλκισιακό, Εθνικό Πυλαίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ιάσων Αυγής, Ελευθεριακό και όπως αναφέραμε την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Παύλο Μελά.

Ο Απόλλων Ζλατίντσης είναι 23ών ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Αν και στο νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα και έχει τα στοιχεία που ζητούσε η Δόξα Ασσήρου για την επίθεση.
Ξεκίνησε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Δόξας Ρετζικίου και συνέχισε σε αυτές του Πρωτέα. Στα 16 του χρόνια πήρε μεταγραφή στην ΑΠΕ Λαγκαδά (Γ’ Εθνική), όπου είχε ένα ονειρικό ντεμπούτο σκοράρωντας απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών(διαμόρφωσε μάλιστα το 2:2). Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Φοίνικα Πολίχνης, Εθνική Ευόσμου, ΑΕ Ευόσμου, Θερμαϊκό Θέρμης, Καλλιθέα Παναγία Φανερωμένης και Παύλο Μελά.

Και οι δύο ποδσοφαιριστές έρχονται να βοηθήσουν τα μέγιστα τη Δόξα Ασσήρου να πετύχει τους στόχους της. Προέρχονται από μία πολύ καλή χρονιά με τον Παύλο Μελά και δηλώνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ