test
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ζοάο Παλίνια: Δόθηκε το “πράσινο φως” από τη Φούλαμ και μένει Γερμανία (video)

Στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπουντεσλίγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος μέσος της εθνικής Πορτογαλίας. Καθώς Φούλαμ και “Βαυαροί” τα βρήκαν τελικά. Έστω και με έναν χρόνο διαφορά.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο σχετικό με την υπόθεση κείμενο η συγκεκριμένη υπόθεση δεν κούρασε. Σίγουρα όμως είχε την πιο wtf εξέλιξη μεταγραφής τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις αγορές των “μεγάλων” από τους “μικρούς”. Τα πράγματα όμως όπως καταλαβαίνετε ήδη από τον τίτλο “διορθώθηκαν”. Με τη Μπάγερν Μονάχου να ανεβαίνει λίγο ως προς το προσφερόμενο πόσο και τελικά να παίρνει την υπογραφή που ήθελε από τον περασμένο κιόλας Ιούνιο.

Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ/Εθνική Πορτογαλίας): 35 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και το Sky Sports το deal έκλεισε σε μια τιμή μεταξύ 55 και 56 εκατομμυρίων 50 – 51 εκατομμύρια ευρώ εγγυημένα + 5 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων). Διαμορφώνοντας έτσι μια προσφορά που ανταποκρίνεται επακριβώς στη χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή, η οποία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται επίσης στα 55 εκατομμύρια.

Κλείνοντας, να πούμε ότι με τον παίκτη μετά το περασμένο καλοκαίρι και τον φετινό χειμώνα η “Γερμανοί” ξαναήρθαν σε συμφωνία πριν από έναν περίπου μήνα. Αφήνοντας τον έτσι να συνεχίσει να περνά ξέγνοιαστος τις μέρες του στο EURO και το camp της εθνικής Πορτογαλίας παρέα με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του.

 

Δείτε ακόμη:

Ζοάο Παλίνια: Έτοιμος να ανέβει στο επίπεδο που του αξίζει με τη μεταγραφή στη Μπάγερν (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ