Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Προολυμπιακά Τουρνουά: Οι νικητές των τεσσάρων “εισιτηρίων” για το Παρίσι (videos)

Μια ακόμα εκκρεμότητα στο δρόμο για το Παρίσι έκλεισε. Το παζλ και του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ συμπληρώθηκε πλήρως. Και πάμε μαζί να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που κατάφεραν έστω και την έσχατη ώρα να κλείσουν θέση για την “πόλη του φωτός”.

Πάει κι αυτό λοιπόν! Οι θέσεις για Παρίσι έκλεισαν και στο μπάσκετ. Και αυτό έχει το δικό του επιπρόσθετο ενδιαφέρον. Καθώς για να συμβεί χρειάστηκε να λάβουν χώρα μερικές ματσάρες ποτισμένες από τη λύσσα κορυφαίων ονομάτων και σπουδαίων ονομάτων μπρος στην πρόκληση να ζήσουν την κορυφαία στιγμή της (μέχρι τώρα) καριέρας τους. Εκπροσωπώντας τη χώρα τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

 

Τα αποτελέσματα

Πειραιάς
Ελλάδα – Κροατία 80-69

Ξεκινώντας από τα καθ’ υμάς, τα όσα είδαμε στο ΣΕΦ κατέστησαν τη νίκη της Ελλάδας και την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια κάτι παραπάνω από δεδομένη και σίγουρη. Όχι για λόγους αισιοδοξίας ούτε λόγω της έδρας ή του Αντετοκούνμπο. Αλλά επειδή αυτή η ομάδα φάνηκε μόλις μπήκε στα δύσκολα να βρίσκει τον τρόπο ή τους τρόπους να τα ξεπεράσει και παράλληλα να πείσει ότι μπορεί.

Ρίγα
Λετονία – Βραζιλία 69-94

Όπως προκύπτει και από το σκορ της αναμέτρησης, αυτή ήταν μια εύκολη υπόθεση για τους “απογόνους” του Άντερσον Βαρεζάο και του Σπλίτερ. Οι οποίοι στο πρώτο δεκάλεπτο σημείωσαν ένα εξωφρενικό 8/8 στα τρίποντα και στον αντίποδα κράτησαν τους Λετονούς μόλις στους 11 πόντους. Καταστρέφοντας έτσι τη γιορτή των γηπεδούχων που αποτέλεσαν και τους μοναδικούς οικοδεσπότες της χθεσινής βραδιάς που δεν κατάφεραν να μπουν στο αεροπλάνο για Παρίσι.

Βαλένθια
Ισπανία – Μπαχάμες 86-78

Στη Βαλένθια ο βράχος της Ισπανίας άντεξε απέναντι στον κομήτη των Μπαχαμών και πήρε την πρόκριση. Συμπληρώνοντας έτσι τον όμιλο της Εθνικής μας στη Λιλ. Διαγράφοντας την κατάλληλη εξέλιξη προκειμένου να αναδειχθεί ο θρίαμβος του Λιβάνου που για πρώτη φορά κατάφερε να ξεχωρίσει σε διεθνή διοργάνωση. Φτάνοντας στα ημιτελικά αυτού του Προολυμπιακού. Όπου έχασε από τις, μέχρι χθες, εκθαμβωτικές Μπαχάμες.

Σαν Χουάν
Πουέρτο Ρίκο – Λιθουανία 79-68

Τα “bad boys” του λατινοαμερικάνικου μπάσκετ βρήκαν απέναντι τους τη Λιθουανία του άκρως φινετσάτου Ντομάντας Σαμπόνις άρα και το κατάλληλο θύμα τους στο δρόμο για τη μεγάλη υπέρβαση στο δρόμο για μια ακόμα Ολυμπιάδα. Στην οποία τελικά θα παρευρεθούν με τις ευλογίες και του Κάρλος Αρόγιο που από τη θέση του GM προσδοκά να πανηγυρίσει μια νέα μεγάλη νίκη σε Ολυμπιακό Τουρνουά μετά από εκείνη επί των ΗΠΑ σε αυτό της Αθήνας.

 

Οι καλύτερες πεντάδες των τεσσάρων τουρνουά

 

Ελλάδα

Photo credits: FIBA (IG account)

Λετονία

Photo credits: FIBA (IG account)

Ισπανία

Photo credits: FIBA (IG account)

Πουέρτο Ρίκο

Photo credits: FIBA (IG account)

 

Δείτε ακόμη:

Προολυμπιακό Τουρνουά (Πουέρτο Ρίκο): Το ιστορικό επίτευγμα των Ιταλών επί του Μπαχρέιν (videos)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ