Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι θέσεις των δώδεκα ομάδων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στο FIBA ranking

Το ότι είναι στη Λιλ η Εθνική το ξέρουμε, αυτούς που θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τους γνωρίσαμε, άρα τι μένει; Φυσικά να μάθουμε και το που βρίσκεται η καθεμία από τις εθνικές ομάδες που θα δούμε στη Γαλλία όσον αφορά την παγκόσμια κατάταξη που θα έχει τη δική της σημασία και στο τουρνουά.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά της Λιλ και στη συνέχεια του Παρισιού θα έχει στη διεξαγωγή μερικές ιδιαιτερότητες σε σχέση με το παρελθόν. Με μεγαλύτερη εξ αυτών να θεωρείται η διεξαγωγή κλήρωσης πριν τα νοκ άουτ. Τα οποία όμως δεν θα βασιστούν τόσο στην τύχη όσο στην θέση των ομάδων στο FIBA Ranking.

Η κατάταξη των ομάδων

Πηγή: FIBA (Official site)

Και αυτό θα συμβεί διότι το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα καταρτίσουν οι ομάδες που θα συνδυάζουν την πρόκριση στα προημιτελικά με μια καλή θέση στο ταμπλό της FIBA.

Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει σημαντικά την Εθνική μας. Που δε περίπτωση πρόκρισης υπολογίζεται να βρεθεί σε ένα από τα δύο ενδιάμεσα γκρουπ δυναμικότητας. Αποφεύγοντας τις δύο ομάδες που θα βρεθούν στο πρώτο. Άρα και τους “ανίκητους” της διοργάνωσης. Η οποία θα είναι τότε δυνατόν να εξελιχθεί καλύτερα για εκείνη.

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα ρόστερ των αντιπάλων της Εθνικής (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

Προολυμπιακά Τουρνουά: Οι νικητές των τεσσάρων “εισιτηρίων” για το Παρίσι (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ