Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα ρόστερ των αντιπάλων της Εθνικής (videos)

Με την Εθνική μας Ομάδα να βρίσκεται πλέον στη Λιλ, ιδιαίτερη αξία πέρα από τα προγράμματα και τους ομίλους του τουρνουά, έχουν και τα ρόστερ των αντιπάλων της. Τουλάχιστον στον πρώτο γύρο. Καθώς εντοπίζουμε εκεί τεράστια δυναμική, εμπειρία, ποιότητα και ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά ομοιογένειας.

Η Ελλάδα λοιπόν θα κληθεί να αντιμετωπίσει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία. Με σκοπό να τις κερδίσει προκειμένου και να βρεθεί στην πολυπόθητη οκτάδα με αρκετές πιθανότητες για μια πρόκριση στους τεσσερεις. Τους οποίους δεν αγγίζει εδώ και πολύ καιρό.

Πάμε όμως να δούμε μαζί πόσο πιθανό είναι ένα 3/3 και το κυνηγά πραγματικά η “επίσημη αγαπημένη”.

Καναδάς

Photo credits: Canada Basketball (IG account)

Η χώρα από τη βόρεια Αμερική αναμένεται να κατεβάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το περσινό Παγκόσμιο μια πανίσχυρη δωδεκάδα και ακόμα πιο βελτιωμένη από εκείνη των Φιλιππίνων. Διότι αυτή τη φορά αναμένεται και οι 12 παίκτες να προέρχονται από το NBA. Γεγονός που καταστάσει τον Καναδά στο tier με τους διεκδικητές του χρυσού μεταλλίου.

Τον απόλυτο σταρ του συνόλου του Ισπανού προπονητή Τζόρντι Φερνάντεθ αποτελούν ο υποψήφιος MVP στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη τη χρονιά που μας πέρασε, Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ και ο αγριεμένος Ντιλόν Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς.

Την ώρα που στο πλάι του ο αγριεμένος Ντιλόν Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς και ο Αρ Τζέι Μπάρετ που όπως και στους Νικς έτσι και εδώ αποτελεί πάντα αξιόπιστη λύση.

Τι χρειάζεται για να τους κερδίσουμε; Φυσικά να μην πέσει ο δείκτης της αμυντικής μας προσήλωσης και η ψυχολογική μας ετοιμότητα από το απόλυτο σε κανένα σημείο του αγώνα. Για να προκύψει έτσι και η απαραίτητη ευστοχία στην επίθεση που είτε θα μας κρατήσει είτε θα μας κρατήσει στο ματς είτε θα μας το δώσει. Όπως συνέβη με τους Σέρβους στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Φιλιππίνων.

Αυστραλία

Photo credits: FIBA (IG account)

Φτάνοντας στους Αυστραλούς πέφτουμε πάνω σε μια από τις πιο σκληρές και ταυτόχρονα ποιοτικές ομάδες που υπάρχουν στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Που με σημαία της μάλιστα ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά πορεύεται και φτάνει ψηλά. Με την 3η θέση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο να δίνει το στίγμα.

Το οποίο οφείλεται μέσα σε όλα και στη μακρόχρονη πορεία αρκετών εκ των δώδεκα παικτών στο NBA. Το οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τα 9/12 του τρέχοντος ρόστερ. Με τους Πάτι Μιλς, Ντάντε Έξουμ, και Τζο Ίνγκλς να ξεχωρίζουν για την παρουσία τους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όχι τόσο φέτος όσο διαχρονικά.

Βέβαια, το καλό για την Ελλάδα είναι ότι επειδή τα χρόνια έχουν περάσει οι προαναφερθέντες δε μοιάζουν αχτύπητοι. Κάτι που εκφράστηκε επαρκώς στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπου παρότι η ανανέωση του συνόλου των “boomers” είχε ξεκινήσει με καλές προσθήκες να έχουν λάβει χώρα, εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των ομίλων που συμμετείχαν. Με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα πρώτα από τους μετέπειτα Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γερμανούς και στη συνέχεια από τους Σλοβένους. Για να καταλάβουν έτσι τη 10η θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ισπανία

Photo credits: FIBA (IG account)

Οι Ίβηρες αποτελούν την ομάδα που επικαιροποιήθηκε πιο πρόσφατα από κάθε άλλη του Ολυμπιακού Τουρνουά. Εφόσον όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα ο Άλεξ Αμπρίνες κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Χουάν Νούνιεθ. Ο οποίος τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός.

Αφαιρώντας ένα κομμάτι από το παζλ του Σέρχιο Σκαριόλο που ωστόσο έχει να διαχειριστεί ένα γκρουπ παικτών, οι οποίοι είτε είτε διακρίνονται στην Αμερική είτε πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είτε καθοδηγούν ανερχόμενες ομάδες στην Ισπανία. Μεταξύ αυτών διακρίνονται ο Σάντι Αλντάμα, ο νατουραλιζέ που έχει επιλεγεί να φοράει τα κόκκινα, Λορέντζο Μπράουν, τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ο Άλεξ Αμπρίνες και ο Λόπεθ Αροστέγκι.

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με την πιο πρόσφατη εικόνα που έχουμε από τους Ίβηρες, πέρα από την επιβολή και τη νίκη επί των Μπαχαμών, μπορούμε να σχολιάσουμε τόσο την 9η θέση που κατέλαβαν στο Παγκόσμιο αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket της Γερμανίας. Όπου, όπως σε κάθε διοργάνωση την τελευταία τριετία, βρέθηκαν ως μεγάλο αουτσάιντερ και τελικά έφτασαν μέχρι την κορυφή. Αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει πρόγραμμα και συνοχή και θέληση δεν χρειάζεται το ταλέντο να είναι άπειρο για να τα καταφέρεις.

Ελλάδα

Photo credits: Hellenicbf (IG account)

Για την ομάδα μας δε θα πούμε πολλά. Παράνομο ότι βλέπουμε για πρώτη φορά τη δίψα για διάκριση να γίνεται πάθος και ένταση. Όχι σαν αυτή που δημιουργεί έριδες. Αλλά σαν εκείνη που ωθεί τους παίκτες να βουτήξουν στο παρκέ για κάθε μπάλα.

Ακόμα κι αν είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο αυτός που καλείτε να το κάνει. Δίνοντας έτσι τη εικόνα που θέλουμε για το προφίλ αυτής της ομάδας. Που πλην ενός εκ των κορυφαίων παικτών αυτή τη στιγμή, διαθέτει και αρκετούς σταρ της Euroleague αλλά και παίκτες που ξεχωρίζουν στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο. Όπως ο Καλάθης, ο Γουόκαπ, ο Παπανικολάου, ο Μήτογλου, ο Παπαγιάννης και ο Τολιόπουλος που στην Εθνική μας Ομάδα συνεχίζει να είναι όσο καταπληκτικός ήταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η οποία θα ολοκληρωθεί και για αυτόν σε γαλλικό έδαφος. Σηματοδοτώντας το νέο μεγάλο γαλανόλευκο επίτευγμα. Που αποτελεί μέσα σε όλα και το ιδανικό φάρμακο για την περσινή κακή πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις Φιλιππίνες. Που ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να καταλήγει στη 16η θέση. Όντας στην πραγματικότητα αποδεκατισμένη.

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

Προολυμπιακά Τουρνουά: Οι νικητές των τεσσάρων “εισιτηρίων” για το Παρίσι (videos)


Σημείωση: Η θέση του Κώστα Αντετοκούμπο στην ελληνική δωδεκάδα κρίνεται πλέον επισφαλής. Χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει αν χρειαστεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ