Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Χατζόπουλος για όλους και όλα

Λίγο μετά τη 13:00 ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Θανάση Χατζόπουλο να κάνει τον δικό του απολογισμό σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο για την περσινή αγωνιστική χρονιά.

Λίγες ημέρες, μετά την ανακοίνωση και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-2025, ο Δικέφαλος άνοιξε τα χαρτιά του, με τον επικεφαλής της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ να αναφέρεται στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Το παρόν στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν, επίσης, και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης.

Το λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, κάνοντας απολογισμό για την περσινή χρονιά.

«Δεν έχω γράψει κάποιο λόγο, δεν γράφω ποτέ, τα πάντα τα λέω μέσα από την καρδιά μου. Μια αρκετά δύσκολη χρονιά, η τέταρτη, που περάσαμε με αρκετά προβλήματα. Πολλοί θεωρούν ότι γίνομαι γραφικός και κουραστικός. Καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος. Πλέον το συνολικό χρέος στα 4.170.000 ευρώ και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι υποχρεώσεις μας στον κύριο Σαββίδη. Πήρα πριν μερικές ημέρες ότι δεν είναι απαιτητές, οπότε αυτό με ένα πρόχειρο υπολογισμό στα 2.120.000 ευρώ το χρέος. Το κομμάτι του δημοσίου είναι κάτω από το 825.000 ευρώ και συνεχίζουμε να το αποπληρώνουμε. Μέχρι το Νοέμβριο θα ξεχρεώσουμε δύο ακόμη ρυθμίσεις κι αυτό θα δώσει μία ανάσα στην εταιρία. Ό,τι θα σώσουμε, θα τα βάλουμε στην ομάδα και θα αυξήσουμε το μπάτζετ για να είναι η ομάδα πιο ανταγωνιστική, ώστε να βοηθήσουμε το προπονητικό τιμ για να έχει καλύτερο υλικό στα χέρια του.

Δεν έχω να πω πολλά. Έχει χαθεί η λέξη υπομονή από πολλούς ή και λίγους. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν αρκετά αρνητικά σχόλια, βέβαια ίσως να είναι από τη μικρή μάζα που ασχολείται από τα social media, τα οποία είχαν χαρακτήρα ειρωνείας και εξευτελισμού. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο έχοντας σελίδες στα social media δεν μπαίνουν στην ουσία των πραγμάτων, δεν βλέπουν και να κρίνουν βάσει των όσων είχαμε υποσχεθεί σαν διοίκηση ότι θα κάνουμε και καταπιάνονται στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς πολλά πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβούμε τα οικονομικά μας μεγέθη γιατί δεν θέλουμε να ξαναδημιουργήσουμε χρέος. Όσο είμαι εγώ εδώ, αυτό δεν θα γίνει! Θα κρατηθούν τα οικονομικά μας εκεί που πρέπει, ώστε να μηδενιστούν τα χρέη. Ξεκινάμε την πέμπτη χρονιά στην ομάδα και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό το κομμάτι. Όποιος θέλει να ειρωνευτεί, ας το κάνει μπροστά μου, όχι πίσω από το πληκτρολόγιο. Δεν θα έρθουν, θα κάτσουν να γράφουν στο πληκτρολόγιο. Έχει χτιστεί μια καλή ομάδα, έχει έρθει ένας καινούριος προπονητής με δική του φιλοσοφία. Έχει έρθει και ο Παντελής Μπούτσκος, που είναι και ΠΑΟΚτσής. Προσπαθούμε να έχουμε μία ομάδα ανθρώπων, να είμαστε μια οικογένεια, που θα λύνει προβλήματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Για το χρέος στον Σαββίδη και το Δημόσιο:

«Υπάρχουν διάφορα υπόλοιπα από το άρθρο 99 ακόμα, μικροποσά, τα οποία πρέπει να βρούμε τρόπο να τα πληρώσουμε, δεν είναι άμεσα. Ό,τι αναφέρω είναι αυτά που φαίνονται στα λογιστικά βιβλία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με την πλευρά Σαββίδη συζήτησα αν μπορεί να σβηστεί το χρέος από τα βιβλία μας, εφόσον δεν είναι απαιτητό. Τέσσερα χρόνια πληρώνουμε συνεπέστατα κάθε μήνα τις δόσεις μας. Καθίσαμε και βγάλαμε μήπως συμφέρει να μπούμε στον εξωδικαστικό, αλλά επειδή είμαστε συνεπείς δεν χρειάζεται. Τον Ιανουάριο του 2025 ξεχρεώνουμε μία δόση του ΙΚΑ. Φάγαμε ένα πρόστιμο 300.000 ευρώ για την περίοδο 2013-2014 και ξαφνικά μας ήρθε. Η εφορία μας το επέβαλε κι έπρεπε να το πληρώσουμε, αυτό τελειώνει τέλος του 2025. Μετά θα μείνουν δύο ρυθμίσεις που είναι συνολικά 6.000 ευρώ το μήνα και είναι πολύ διαχειρίσιμο συγκριτικά με 50.000 που πληρώνουμε. Αυτές οι δύο ρυθμίσεις θα τελειώσουν τον Αύγουστο του 2030 αλλά είναι μικρό ποσό. Αν βρεθούν τα έσοδα θα μπορούν να ξεπληρωθούν και πιο νωρίς. Στον εξωδικαστικό θα φτάναμε μέχρι τον Ιανουάριο του 2034 και μέχρι τότε θα είχαμε να πληρώνουμε 10.500 τον μήνα. Με αυτή τη λογική, προτιμώ να ζοριστώ τώρα για 1-1.5 χρόνο και να ξεπληρώσουμε το χρέος. Αν περισσεύουν χρήματα, μπορούμε να πληρώνουμε 5 και 10 δόσεις μαζί».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και μετά την αποπληρωμή των χρεών:

«Φέτος σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω, γιατί δεν μπορώ τον εξευτελισμό. Δεν μπορώ την ειρωνεία. Δεν μπορώ να είμαι εδώ επτά μέρες την εβδομάδα και ο άλλος να με ειρωνεύεται. Να παλέψω να τα δώσω όλα και να με ειρωνεύονται; Έχω και μια αξιοπρέπεια. Δεν υπολογίζω τα λεφτά που έχω βάλει. Πρέπει ο κόσμος να πατάει στη γη και όχι σε ουτοπίες. Να γίνεται κριτική, αλλά όχι να με εξευτελίζουν. Ήδη πάμε στις 600.000 ευρώ μπάτζετ από τις 500.000 που ήταν πέρσι. Όσο μας παίρνει, θα προσπαθούμε να ανεβάζουμε το μπάτζετ. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ομάδα με 1.000.000 ευρώ; Ξέρετε πόσες συναντήσεις έχουμε κάνει με το σταφ για παίκτες; Ας έρθουν όσοι κοροϊδεύουν να αναλάβουν και να σηκωθώ να φύγω. Έχω χάσει την προσωπική μου ζωή και δεν θα ακούω ειρωνείες από τον καθένα. Την αλήθεια δεν την αντέχουν. Λεφτά δεν έχουμε, διαλύουμε και τα μικρόφωνα. Ο πιο μισητός άνθρωπος είναι αυτός που λέει την αλήθεια, ας είμαι ο πιο μισητός».

Για το τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που δείχνει αγάπη και υποστήριξη και δεν θα μπορούσα να τους προδώσω».

Φέτος δεν νομίζω ότι μπορεί να ανέβει παραπάνω το μπάτζετ. Η ομάδα έχει σχεδόν κλείσει για φέτος. Ψάχνουμε έναν βασικό σέντερ, δεν ξέρω μακάρι να ερχόταν μια χορηγία και να ερχόταν πίσω ο Πόρτερ. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον βοηθήσουμε και το κάναμε».

Για το αν θα γίνει το προκριματικό τουρνουά του BCL στο Παλατάκι:

«Περιμένουμε την απάντηση από ώρα σε ώρα για το BCL. Υπάρχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Θέλουμε να διοργανώσουμε ένα ακόμη τουρνουά και περιμένουμε το τελικό ΟΚ, αλλά αν έρθουν θα είναι σημαντικό για την πόλη, γιατί θα είναι ομάδες από την EuroLeague. Δεν τα παρατάμε».

Για το αν είχε επαφές με επιχειρηματίες για να υπάρξει στήριξη στην ομάδα:

«Δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος επιχειρηματίας. Δεν υπήρξε κάτι. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και μακάρι να υπάρξει κάποιος που θέλει να πάρει την ομάδα.

Για την απουσία τεχνικού διευθυντή:

«Η ύπαρξη τεχνικού διευθυντή θέλει χρήματα. Η παρουσία του κύριου Καλύβα είναι σημαντική, μπορείτε να τον πείτε και τεχνικό διευθυντή. Θα κάνει την οργάνωση του σκάουτινγκ. Τέσσερα χρόνια δεν είδα προπονητή να αφήνει άλλον να διαλέγει παίκτες. Φέρτε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή κι αν ο προπονητής πάρει παίκτη από αυτόν, εγώ θα βάλω σκουλαρίκι».

Για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με την Winmasters και ποιες είναι οι προσδοκίες για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Ακόμη δεν έχουμε απάντηση από τον συγκεκριμένο χορηγό. Έχουμε κάνει μια συνεργασία γι’ αυτό το κομμάτι και προσπαθούμε να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Όποιος τον ευλογήσει ο Θεός, ας έρθει να πάρει διαρκείας. Δεν παρακαλάμε πλέον. Δεν ζητιανεύω. Θα αφήσω στον κόσμο να κρίνει αν θέλει να έρθει ή όχι. Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα τζάμπα. Εμείς δεν πουλάμε εισιτήρια εδώ, κοροϊδευόμαστε. Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τζάμπα».

Για την αξιοποίηση του γηπέδου:

«Το πρώτο τουρνουά έχει να κάνει με το ότι ο ερασιτέχνης θα πάρει κάποια χρήματα από το ενοίκιο. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα για το καλό της ομάδας, με δικό μας κόστος για τα προκριματικά του BCL. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης του γηπέδου. Όσο για το τουρνουά είναι φιλικά προετοιμασίας κι αφορά μια πρόταση που έγινε για εμάς. ΠΑΟΚ είμαστε και παλεύουμε. Παλέψαμε απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, μας άφησαν να κερδίσουμε; Το μπάσκετ δεν είναι μόνο λεφτά, είναι και καρδιά».

Για το Salary Cap:

«Έγινε η πρόταση από μένα πριν από 3 χρόνια, αλλά σφύριζαν αδιάφορα στον ΕΣΑΚΕ. Λογικό να μην υπάρχει ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, όταν δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους. Έπεσαν οι υπογραφές και θα συζητηθεί στις 23 Ιουλίου στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην Αθήνα. Θα κατέβω εκεί, εγώ είμαι σύμφωνος. Πρέπει να μπει ένα ανώτατο όριο για να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν είναι κάτι παράλογο, θα φέρει ένα τεράστιο ενδιαφέρον και θα μας κάνει όλους μας να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε. Είναι κάτι στη σωστή κατεύθυνση. Φυσικά, οι δύο ομάδες των Αθηνών δεν θέλουν και έκαναν επανάσταση. Λογικό είναι, αφού όλα αυτά τα χρόνια τρώνε την πίτα και δυσανασχετούν. Το μίνιμουμ μπάτζετ το πήγαν από 400.000 ευρώ το πήγαν στις 500.000 ευρώ και οι ομάδες πρέπει να ανεβούν αναγκαστικά. Εκείνους γιατί τους ανάγκασαν να αυξήσουν το μπάτζετ τους κι αυτοί δεν δέχονται να το μειώσουν; Ο Ολυμπιακός είχε μια δεύτερη ομάδα στην Α2 όταν έπαιζε εκεί. Με τα λεφτά που βάζουν κι αν ισχύσει το Salary Cap στην EuroLeague, θα τους περισσεύουν».

Για το γεγονός ότι θα παίξει η Εθνική στο Παλατάκι:

«Δεν είχαμε ενημέρωση. Το έμαθα χθες. Μας ήρθε μια ενημέρωση χθες. Το γήπεδο δεν είναι δικό μας, ανήκει στον ερασιτέχνη. Χαρά μας να παίξει η Εθνική εδώ. Μακάρι να γίνονται διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη. Γίνονται στην Κρήτη, οπουδήποτε αλλού εκτός από εδώ».

Για τον Μάσιμο Καντσελιέρι:

«Όλο τηλεδιασκέψεις κάνουμε. Είναι άνθρωπος απαιτητικός, έχει τη φιλοσοφία του. Νομίζω θα δούμε αρκετά σουτ. Θα έχουμε μία δυνατή περιφέρεια και ψάχνουμε τον βασικό μας σέντερ. Αυτά τα πράγματα θέλουν και λίγο τύχη. Το τάιμινγκ καμιά φορά μετράει».

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη:

«Θα κάνουμε συζητήσεις με τον αρχηγό μας τις επόμενες ημέρες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ