Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενγκολό Καντέ: Μπορεί να τελείωσε, αλλά ήταν ένα απίστευτο ρεκόρ

Το τέλος της Γαλλίας από το EURO 2024 συμβολίζει μέσα σ’ όλα και την ολοκλήρωση ενός εκπληκτικού ρεκόρ που αφορά τον Ενγκολό Καντέ και δείχνει με ένα έναν τρόπο έστω και λίγο πιο γενικό τη θετική επίδραση του στο σύνολο των “μπλε”.

Μπορεί η πορεία της εθνικής του ομάδας να ολοκληρώθηκε με τον πιο άδοξο τρόπο που μπορούσε. Δηλαδή με κακό ποδόσφαιρο και αποκλεισμό για τους “τρικολόρ”, αλλά το χθεσινό παιχνίδι δεν ξεχωρίζει μόνο για αυτό.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Αλλά το κάνει και επειδή ήταν το παιχνίδι που οριοθέτησε εν τέλει το το απίθανο ρεκόρ του Ενγκολό Καντέ σχετικά με το αήττητο σερί αγώνων σε μεγάλα τουρνουά. Το οποίο σταμάτησε για τον ακούραστο μέσο των “πετεινών” στους 20 αγώνες.

Καταλήγοντας και αφού επισημάνουμε ότι στο πρώτο νοκ άουτ της Γαλλίας με το Βέλγιο ο Καντέ προσπέρασε τον Τσάβι που κατείχε ως τότε το ρεκόρ, αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως η χθεσινή ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που βρισκόταν στο γήπεδο αυτός ο μικροσκοπικός τύπος με το 13 και η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Δείτε ακόμη:

Κιλιάν Εμπαπέ: Τα γιατί μιας ακόμα χαμένης ευκαιρίας (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ