Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανία – Γαλλία 2-1: Ήττα δίχως αντίδραση για τους “τρικολόρ” κι αποκλεισμός (video)

Οι τερματοφύλακες που σχεδόν δεν ακούμπησαν τη μπάλα, ο MVP Γιαμάλ και ο Ντε Λα Φουέντε που κέρδισε γιατί έχει την καλύτερη “δύναμη πυρός”.

Πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας ο μεγαλύτερος φόβος όλων ήταν το φτωχό θέαμα που θα τους έστελνε νωρίς για ύπνο. Ευτυχώς ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Και δε συνέβη επειδή κυρίως οι “μπλε” του Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισαν να μπουν στον αγώνα με ιδιαίτερο δυναμισμό και θέληση να προηγηθούν. Με αποτέλεσμα να τους δούμε να πετύχουν το τέρμα που τόσο ήθελαν στην πρώτη τους τελική. Που μαζί με αυτές που προηγήθηκαν και ακολούθησαν και από την απέναντι πλευρά κράτησε μακριά τους τερματοφύλακες από τις αποκρούσεις. Πράγμα που μόνο έκπληξη μπορεί να προκαλεί αν κάνεις αναλογιστεί την ποιότητα των δύο επιθέσεων που παρατάχθηκαν στο χορτάρι.

Το ματς

Η αναμέτρηση λοιπόν ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις. Καθώς μις στο 5′ οι Ισπανοί έφτιαξαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Γιαμάλ να κάνει από τα αριστερά και πέριξ της μεγάλης περιοχής τη σέντρα και τον Φαμπιάν Ρουίθ να πιάνει την κεφαλιά όντας αμαρκάριστος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και παρά ταύτα να αστοχεί. Κάτι που δεν συνέβη στο γαλλικό remake της φάσης όπου ο Εμπαπέ σέντραρε δίχως να παρεμποδιστεί από τον Νάβας και κατέγραψε την πρώτη του ασίστ. Καθώς ο Κόλο Μουανί που δέχθηκε τη μπαλιά του ηγέτη των “μπλε” την έκανε γκολ με μεγάλη ευκολία. Παρόμοια με αυτή που είδαμε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Λαμίν Γιαμάλ δώδεκα λεπτά αργότερα. Όταν στο 21′ ξάπλωσε με μια αέρινη προσποίηση τον προσωπικό του αντίπαλο και εξαπέλυσε ένα τεχνικό σουτ το οποίο αν και πρώτα ακούμπησε το δοκάρι, έπειτα αναπαύθηκε στα δίχτυα του Μενιάν. Που φιλοξένησαν τη μπάλα και ελάχιστα λεπτά αργότερα. Όταν στο 25′ η πιεστική εκείνες τις στιγμές “φούρια ρόχα” βρέθηκε ξανά στην περιοχή των “πετεινών” και μετά από μια κλειστή ντρίμπλα και ένα απειλητικό γύρισμα του Όλμο είδε τον Κουντέ να κάνει τη δουλειά για εκείνη και να πληγώνει την ομάδα του στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα τώρα, δεν άλλαξαν πολλά. Καθώς αν και η Γαλλία καιγόταν εντούτοις δεν μπόρεσε να απειλήσει πραγματικά πριν το 76ο λεπτό. Οπότε και ο Ερναντέζ προσπάθησε από την κορυφή της ισπανικής μεγάλης περιοχής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σιμόν αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά την έστειλε και απελπιστικά εντός στόχου. Όπως έπραξε και ο κακός σήμερα Κιλιάν Εμπαπέ δέκα λεπτά αργότερα από τη χαμένη ευκαιρία του συμπαίκτη του και μόλις πέντε μετά την παράταση ζωής που έδωσε σε αυτόν το (για λίγο) χαμένο σουτ του εκπληκτικού Λαμίν Γιαμάλ.

Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Νάβας (Βιβιάν 58′), Νάτσο, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Ρουίθ, Γιαμάλ (Θουμπιθαμέντι 93′), Όλμο (Μερίνο 76′), Γουίλιαμς (Φ. Τόρες 93′), Μοράτα (Οριανθάμπαλ 76′).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Καντέ (Γκριεζμάν 62′), Ραμπιό (Καμαβινγκά 62′), Ντεμπελέ (Ζιρού 79′), Εμπαπέ, Κόλο Μουανί (Μπαρκολά 62′).

Ολοκληρώνοντας, θυμίζουμε ότι ο τελικός στον οποίο θα παρευρεθεί η Ισπανία  και κάποια εκ των Αγγλία ή Ολλανδία θα διεξαχθεί στο “Olympiastadion” του Βερολίνου την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ.

 

Δείτε ακόμη:

Πορτογαλία – Γαλλία: Οι «τρικολόρ» τα… έβαλαν όλα!

Γαλλία – Βέλγιο 1-0: Το λάθος του Βερτόνγκεν και η στιγμή της εξιλέωσης του Κόλο Μουανί (video)

Γαλλία – Πολωνία 1-1: Προχωρούν δίχως να “λάμπουν” οι “μπλε” (video)

Ολλανδία – Γαλλία 0-0: Ο Γκριεζού τα έχασε και οι Αυστριακοί καραδοκούν! (video)

Αυστρία – Γαλλία 0-1: Η Γαλλία τους βαθμούς, η Αυστρία το χειροκρότημα (video)


FUN FACT: Ο Λαμίν Γιαμάλ μετά τα ρεκόρ του νεότερου παίκτη που εμφανίστηκε και έδωσε και ασίστ σε EURO κατέχει πλέον και το ρεκόρ του μικρότερου σε ηλικία ποδοσφαιριστή που σκοράρει σε ημιτελικού διεθνούς τουρνουά. Ξεπερνώντας τον αείμνηστο Πελέ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ