Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κιλιάν Εμπαπέ: Τα γιατί μιας ακόμα χαμένης ευκαιρίας (videos)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο παίκτη και αναντίρρητο ηγέτη αλλά σίγουρα μετά το EURO 2024 θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα για το πως αυτός πρέπει να επηρεάζει και να αξιοποιείται από την ομάδα.

Το ταξίδι της Εθνικής Γαλλίας στο EURO 2024 έχει πλέον ολοκληρωθεί. Άρα δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για να κάνουμε έναν πρώτο, ίσως λίγο πρόχειρο, απολογισμό. Πρώτα εξατομικευμένα και έπειτα συνολικά για καθέναν από τους ποδοσφαιριστές που είδαμε και τον ίδιο τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο οποίος είναι και ο νούμερο ένα υπεύθυνος για τη μάλλον λανθασμένη χρήση του ταλέντου του Κιλιάν Εμπαπέ στη Γερμανία. Όπου είδαμε τους Γάλλους να μην προσπαθούν να παράξουν παιχνίδι, αλλά αντίθετα να περιμένουν από τον mega star τους να κάνει εκείνος τα πάντα.

Ωθώντας τον έτσι σε μια αγωνιστική αλλά και ψυχολογική απομόνωση, η οποία πέρα από τη χαρά σε περίπτωση επιτυχίας διογκώνει και το βάρος και τη θλίψη σε περίπτωση αποτυχίας. Όπως χθες. Που παρά το τέρμα που δημιούργησε δεν κατάφερε ξανά να επιδράσει ουσιαστικά όταν χρειαζόταν περισσότερο.

Βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο να χειροτερέψει τον αντίκτυπο του στα EURO που έχει συμμετάσχει και μέχρι τώρα είχε ως κορωνίδα το κρισιμότατο χαμένο πέναλτι του απέναντι στην Ελβετία στη φάση των 8 στην προηγούμενη διοργάνωση.

Κλείνοντας λοιπόν, μπορούμε με ευκολία να καταλήξουμε ότι για τον απογοητευτικό Κιλιάν (6 αγώνες, 1 γκολ (πέναλτι), 1 ασίστ) αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φταίνε μετά τον εαυτό του που χάθηκε στα πρέπει και όλοι εκείνοι που κρεμάστηκαν από τον Εμπαπέ. Παρά το γεγονός κιόλας ότι ο ίδιος αντιμετώπιζε στη συγκεκριμένη διοργάνωση μια αντικειμενική δυσκολία από την οποία δυσκολευόταν να ξεφύγει.

 

Δείτε ακόμη:

Ισπανία – Γαλλία 2-1: Ήττα δίχως αντίδραση για τους “τρικολόρ” κι αποκλεισμός (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ