Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκάρεθ Σαουθγκέιτ: Αυτός είναι ο κορυφαίος κόουτς στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας (videos)

Το μυθικό κατόρθωμα, η ποιότητα που κρύβει το ψέμα και το προσπέρασμα των θρύλων.

Φτάνοντας στον τελικό του EURO 2024 ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έχει ήδη γράψει ιστορία. Καθότι έχει γίνει από χθες ο πρώτος προπονητής στην ιστορία των “τριών λιονταριών” που φτάνει σε δύο τελικούς διεθνών διοργανώσεων. Ξεπερνώντας τον Σερ Αλφ Ράμσεϊ, τον Μπόμπι Ρόμπσον και τον Τέρι Βέναμπλς.

*Ο Σερ Αλφ Ράμσεϊ ήταν ο προπονητής της Αγγλίας στο μοναδικό τρόπαιο που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα η Αγγλία. Στο Μουντιάλ του 1966.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν πολλά. Με το πρώτο απ’ όλα να είναι να σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Που με το εύστοχο πέναλτι του απέναντι στην Ολλανδία έφτασε τα 6 γκολ σε νοκ άουτ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ισοβαθμώντας πια στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας με τον Αντουάν Γκριεζμάν.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΤΕΝ ΑΟΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

40/40 επιτυχημένες πάσες

100% επιτυχημένα τάκλιν

3 κερδισμένες μονομαχίες

1 χαμένο σουτ στη γραμμή

1 δοκάρι

Επιπρόσθετα, κατέστη αναγκαίο, για να πάνε όλα καλά, να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ο Φιλ Φοντέν που δεν μπορούσε να βρει ιδανικότερη στιγμή να εμφανιστεί στο τουρνουά από τον συγκεκριμένο ημιτελικό.

Ο οποίος υπήρξε μέσα σε όλα και η πιο φωτεινή στιγμή του Κόουλ Πάλμερ και του Όλι Γουάτκινς μέσα στο τουρνουά. Που μαζί μπήκαν στο ματς στο 81′ και μαζί απέδειξαν την έφεση του στο playmaking ο ένας και την εξευτελιστική του δυνατότητα ο άλλος. Στην μοναδική στιγμή που κατάφεραν να απειλήσουν.

Που ήταν αρκετή για να καταφέρει η χώρα τους να ανατρέψει το τρίτο της σερί νοκ άουτ στο τουρνουά της Γερμανίας. Που συνιστά μια εξωφρενική επίδοση.

Όπως εξωφρενικό και εκτός λογικής θεωρείται το κατόρθωμα που κατάφερε ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς την πενιχρή επίδραση του στο εκάστοτε σύνολο που παρατάσσει σε κάθε αγώνα όταν αυτό δεν λειτουργεί εύρυθμα.

Οι προηγούμενες φορές που η Αγγλία έφτασε σε κάποιον τελικό ή ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης

 

1966: Αγγλία – Γερμανία

2021: Αγγλία – Ιταλία

Μουντιάλ 2018: Κροατία – Αγγλία

EURO 1996: Γαλλία – Γερμανία

Μουντιάλ 1990: Γερμανία – Αγγλία

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ