Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με καρδιά «λιονταριού» στον τελικό!

Ημιτελικός

Ολλανδία – Αγγλία 1-2

Με την έναρξη της αναμέτρησης οι «Οράνιε» πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το τρομερό σουτ του Σίμονς εκτός περιοχής μόλις στο 7ο λεπτό! O Κέιν απείλησε για την ισοφάριση στο 13’ με μακρινό σουτ, το οποίο απομακρύνθηκε από τον Βερμπρούχεν. Τελικά στο 18’ (με υπόδειξη πέναλτι μέσω του VAR) ο Χάρι Κέιν «νίκησε» από την άσπρη βούλα τον Ολλανδό γκολκίπερ ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Μεγάλη φάση για τους Άγγλους καταγράφηκε στο 22’ όταν ο Φόντεν με «μπάσιμο» και ωραίο πλασέ από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο Ντούμφρις έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή! Στο ημίωρο η Ολλανδία απάντησε στις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Ντούμφρις να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Πίκφορντ! Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά των «Λιονταριών» να πετύχουν το δοκάρι σε σουτ του Φόντεν!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και μέχρι το 60ο λεπτό δεν καταγράφηκε τίποτα το αξιόλογο! Φτάνοντας στο 65’ είχαμε την πρώτη απειλή από πλευράς Ολλανδίας όταν η προβολή του Φαν Ντάικ απομακρύνθηκε σωτήρια από τον Πίκφορντ! Στο 88’ ο Πάλμερ είχε το οπτικό πεδίο για να σημαδέψει σωστά, ωστόσο από καλή θέση έστειλε την μπάλα αρκετά έξω! Εν τέλει τα «Λιοντάρια» κατάφεραν με διαγώνιο σουτ του Γουότκινς στο 90’ να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό με επική ανατροπή!

Οι συνθέσεις  των ομάδων:

Ολλανδία: Βερμπρούχεν, Ντούμφρις (90’+3’ Ζίρκζεϊ), Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ, Σκάουτεν, Ρέιντερς, Σίμονς (90’+3’ Μπρόμπεϊ), Μάλεν (46’ Βέχορστ), Χάκπο, Ντεπάι (35’ λ.τρ. Βέρμαν)

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέι, Τρίπιερ (46’ Σο), Μεϊνού (90’+3’ Γκάλαχερ), Ράις, Σάκα (90’+3’ Κόνσα), Μπέλιγχαμ, Φόντεν (80’ Πάλμερ), Κέιν (80’ Γουότκινς)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ