Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντιντιέ Ντεσάμπ: Παραμένει “μπλε” μέχρι το Μουντιάλ (video)

Τα EURO που του πριονίζουν την καρέκλα, τα τελευταία Μουντιάλ που έχουν γίνει παιχνιδάκι και η στήριξη του Προέδρου που αυτή τη στιγμή υπάρχει αλλά δεν θέλει και πολλά για να εξαντληθεί.

Όταν στις 8 Ιουλίου του 2012 ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανέλαβε τις τύχες της εθνικής Γαλλίας διαδεχόμενος τον Λοράν Μπλανκ, αποστολή του ήταν να επαναφέρει τους “μπλε” στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012

1x Παγκόσμιο Κύπελλο (1998) 

2x Πρωταθλήματα Ευρώπης (1984, 2000)

2x Κύπελλα Συνομοσπονδιών (2001, 2003)

1x Διηπειρωτικό Κύπελλο (1985)

Κάτι που δεν ήταν εκ προοιμίου εύκολο να συμβεί και λόγω των πολλών εξαιρετικών ομάδων που αναμενόταν και εν τέλει κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι “πετεινοί” (Γερμανία 2014, Ελβετία 2021, Αργεντινή 2022). Που παρά ταύτα από το 2014 και μετά ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο παντρεμένοι και με μια ιδιαιτερότητα που εν μέρει το αποδεικνύει. Καθώς, σε τέσσερις εκ των πέντε τελευταίων διοργανώσεων (πλην EURO 2024) το ζευγάρι τους έχει δείξει τον νικητή. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας αν η Ισπανία κερδίσει την Αγγλία στον τελικό της διοργάνωσης.

Που αποτέλεσε τον προορισμό των “μπλε” σε τρεις περιπτώσεις την τελευταία δεκαετία (2016, 2018, 2022). Η οποία για αυτούς θεωρείται χρυσή λόγω της κατάκτησης του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία. Όπου, η ομάδα του Ντεσάμπ είχε την τύχη να διαθέτει τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές (Γκριεζμάν, Πογκμπά, Καντέ, Βαράν, Ζιρού) στην καλύτερη κατάσταση που έχουν βρεθεί ποτέ στην καριέρα τους και συν τοις άλλοις να τους πλαισιώνει με τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο με το εθνόσημο Κιλιάν Εμπαπέ. Σε μια σύμπραξη που κατέστησε τους Γάλλους σταθερότατους στην άμυνα και άκρως επικίνδυνους στην επίθεση. Είτε πρόκειται για σετ παιχνίδι είτε για για παιχνίδι στο χώρο.

Photo credits: Le Monde (Official site)

Βέβαια επειδή τα χρόνια πια έχουν περάσει και η λάμψη αυτής της επιτυχίας έχει αρχίσει να εξασθενεί, τώρα που η Γαλλία δεν ήταν καλή, πέρα από την υπενθύμιση του έπους της Ρωσίας που πάντα παίζει ρόλο, χρειάστηκε για να αποφευχθούν και οι πιθανοί τριγμοί, να βγει ο νεόκοπος (σχετικά) (11 Ιανουαρίου 2023) Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Φιλίπ Ντιαλό και να εκφράσει δημοσίως τη στήριξη του στο πρόσωπο του Ντεσάμπ.

ΝΤΙΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΝΤΕΣΑΜΠ

Ο Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο και επιπρόσθετα έχει ενημερωθεί ότι το αθλητικό μας πρότζεκτ είναι έτοιμο για αυτόν. Οπότε ο Ντιντιέ θα συνεχίσει την αποστολή του.”

Απόφαση που φαντάζει δίκαια και μπορεί να δικαιολογηθεί ως μια ακόμα ευκαιρία αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για την πρώτη πραγματικά κακή version των Γάλλων επί των ημερών Ντεσάμπ.

 

Δείτε ακόμη:

Γουίλιαμ Σαλιμπά: Το γαλλικό “φως στο τούνελ” (video)

Ενγκολό Καντέ: Μπορεί να τελείωσε, αλλά ήταν ένα απίστευτο ρεκόρ

Κιλιάν Εμπαπέ: Τα γιατί μιας ακόμα χαμένης ευκαιρίας (videos)

Ισπανία – Γαλλία 2-1: Ήττα δίχως αντίδραση για τους “τρικολόρ” κι αποκλεισμός (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ