Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τελική δωδεκάδα του Καναδά (video)

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η χώρα από τη βόρεια Αμερική είναι μια εκ των τριών που θα κληθεί η Εθνική μας Ομάδα να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά της Λιλ. Γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να ρίξουμε μια ματιά στο ρόστερ της. Όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τα τελευταία κοψίματα του Τζόρντι Φερνάντεθ.

Όταν στις 9 Ιουλίου γράψαμε το πρώτο μας κείμενο με αναφορά στην εθνική ομάδα του Καναδά, εκείνη βρισκόταν στο μεταίχμιο ανάμεσα στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και το κυρίως μέρος αυτής. Έχοντας ακόμα 17 παίκτες στις τάξεις της. Ωστόσο εμείς, για να μπορέσουμε να δώσουμε το κατάλληλο στίγμα, μιλήσαμε για μια ομάδα με έως και 12 παίκτες από το NBA. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν.

Photo credits: FIBA (IG account)

Διότι από την αποστολή κόπηκαν στο τέλος ο Οζχάε Μπρίσετ που δεν είχε ρόλο και ρυθμό με τη φανέλα των πρωταθλητών Μπόστον Σέλτικς και ο Άντριου Γουίγκινς που βρίσκεται ψηλά ψηλά στη λίστα με τους προσφερόμενους για ανταλλαγή παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Συνιστώντας έτσι τη μεγαλύτερη απουσία της φετινής καναδικής ομάδας.

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους κομμένους, σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Κάιλ Αλεξάντερ, Τρε Μπέλ – Χάινς, Οσχάε Μπρίσετ, Ζακ Εντέι, Εμφιόντου Καμπεγκέλε, Φιλ και Τόμας Σκραμπ.

Τέλος, και αφού αναφέρουμε ότι οι μοναδικοί παίκτες που θα φορέσουν τα κόκκινα και παίζουν στην Ευρώπη είναι ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς (Ζιρόνα) και ο Μέλβιν Ετζίμ (Μάλαγα), αξίζει να πούμε κάτι και για το φιλικό του Καναδά με τις ΗΠΑ που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας και αποτελεί μάλλον την ισχυρότερη ένδειξη της διαφαινόμενης πορείας των δύο ομάδων.

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα ρόστερ των αντιπάλων της Εθνικής (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ