Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Πόλο γυναικών (video)

Η μακρόχρονη απουσία, η αναπάντεχη επιστροφή μιας θρύλου και τα ωραία που έρχονται.

Δυστυχώς, το γυναικείο τμήμα της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης δεν είχε τα τελευταία χρόνια την τύχη των ανδρών όσον αφορά τις ολυμπιακές παρουσίες. Καθώς, παρότι μιλάμε για μια ομάδα με 8 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις την τελευταία εικοσαετία, πρόκειται και για ένα σύνολο που στο ίδιο διάστημα έχει καταφέρει να βρεθεί μόλις σε 2 Ολυμπιάδες στο ίδιο διάστημα και σε άλλη μια πριν από αυτό.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 (2η θέση)

‌World League 2005 (1η θέση)

‌Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2010 (2η θέση)

‌Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2011 (1η θέση)

‌Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 (2η θέση)

‌Europa Cup 2018 (1η θέση)

‌Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022 (2η θέση)

‌Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 (3η θέση)

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ατλάντα 1996

Αθήνα 2004

Πεκίνο 2008

Βέβαια, τον αντίλογο στο κάκιστο ποσοστό επιτυχίας σχετικά με τις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί αδιαμφισβήτητα το ασημένιο μετάλλιο στην Αθήνα. Το οποίο οποίο όπως μπορείτε να δείτε αποτέλεσε τον “φάρο” για μια αλυσίδα επιτυχιών που έχει μάλιστα και αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί στο Παρίσι.

Photo credits: Hellas Water Polo

Με την πεποίθηση αυτή να εδράζεται στο γεγονός πως τα κορίτσια μας φτάνουν πάντα στο μέγιστο και κάτι παραπάνω στην απόδοση τους με το γαλανόλευκο σκουφάκι. Που θα φορέσει ξανά η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η οποία αν και μερικά χρόνια είχε αποσυρθεί, τη βλέπουμε αυτή τη στιγμή να οδεύει προς τη δεύτερη Ολυμπιάδα της πλούσιας καριέρας της. Που σε ότι έχει να κάνει με το εθνικό συγκρότημα αναγεννήθηκε εξαιτίας ενός τραυματισμού της Μυριοκεφαλιτάκη που δημιούργησε κενό στη θέση της φουνταριστού.

Καταλήγοντας, όπως και στους άνδρες προηγουμένως έτσι και εδώ σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στις δυνατότητες των παικτριών μας. Όχι μόνο από το βίντεο που βρίσκεται πιο πάνω, αλλά και από άλλα διαθέσιμα στο YouTube.

 

Δείτε ακόμη:

Thetis Cup: Στη Χαλκίδα μια ακόμα διεθνής διοργάνωση

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ