Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον περσινό πρώτο σκόρερ της Α’ κατηγορίας στην Ε.Π.Σ.Μ. Θάνο Αδαμίδη! (pics)

Την περαιτέρω ενίσχησή της συνεχίζει η Δόξα Ασσήρου, καθώς η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με το νεαρό ταλαντούχο επιθετικό, Θάνο Αδαμίδη πρώην παίκτη της Δόξας Περιβολακίου.


 

Ο 22άχρονος επιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Φοίνικα Πολίχνης. Τη σεζόν 2022-23 με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Πέντε Βρυσών σημείωσε 22 τέρματα, ενώ την περσινή χρονιά με τη Δόξα Περιβολακίου μέτρησε 23 τέρματα(όντας και ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας). Είναι ένας αρκετά ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει είτε με την μπάλα κάτω είτε να φεύγει σε αντεπιθέσεις λόγω και της ταχύτητάς του.
Μεσοεπιθετικά μπορεί να παίξει με ευκολία στα εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης καθώς τον βοηθάει και το ύψος του.

Σε επικοινωνία που είχε με τον ΑΚ και τον Τσούλη Παύλο, δήλωσε τα εξής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Δόξα Ασσήρου και ευελπιστώ να βοηθήσω στο μέγιστο, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». 

Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου αναφέρει: 

«Η Δόξα Ασσήρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θάνο Αδαμίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο 22άχρονος Αδαμίδης έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρυσών, ενώ την περσινή χρονιά με τη φανέλα της Δόξας Περιβολακίου μέτρησε 23 τέρματα βγαίνοντας και πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.
Η Δόξα Ασσήρου τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ